Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 2 / 9 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

49.00€

XpressKit DBALL2 toisen sukupolven dataväylän lisäboksi

Autohälyttimien asennusta merkittävästi helpottava lisälaite. Voit asentaa MYÖS CAN -väyläautoon tämän DBALL2-lisäboksin avulla ja autoon kytkettäväksi jää vain neljä johtoa. Voit toki asentaa laitteen myös perinteisellä tavalla can-väyläautoon, mutta lisäboksin avulla asennustyö kestää 1,5 - 2 tuntia. Kytke sovitinboksi läppärisi USB-porttiin X-Loader -kaapelilla ja flashaa autokohtainen firmware suoraan Xpresskit.com webbisivulta. Boksi kiinni tähän hälyttimeen "naps" ja autoon kytket vain +12V, maadoituksen sekä CAN HIgh ja CAN Low -johdot.

DBALL2:n perään voidaan asentaa autohälytin, jossa on 2-suuntainen ohjain.

Meiltä saa autokohtaiset valokuvalliset asennusohjeet lähes jokaiseen CAN -väyläautoon (myös CAN-väylättömiin vanhempiin autoihin). Etsimme lisää asennusliikkeitä, jotka haluaisivat alkaa asentamaan Directedin autohälyttimiä eri puolilla Suomea.

Yleisesti ottaen voidaan todeta, että vuodesta 2007 lähtien autoissa on CAN-väylä. Voit jättää tilauksen lisätietokentässä autosi merkin, mallin ja iän, jotta asia voidaan varmistaa ennen tilauksen lähetystä sekä tarvittaessa autosi paikkakunnan asennuspalvelua varten.


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN
34.90€
Saatavilla
Osta heti
Viper 3606V LC3 autohälytin
239.00€
Saatavilla
Osta heti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös