Tuotetiedot

Tuote 1 / 7 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

49.00€

XpressKit DBALL2 toisen sukupolven dataväylän lisäboksi

Autohälyttimien asennusta merkittävästi helpottava lisälaite. Voit asentaa MYÖS CAN -väyläautoon tämän DBALL2-lisäboksin avulla ja autoon kytkettäväksi jää vain neljä johtoa. Voit toki asentaa laitteen myös perinteisellä tavalla can-väyläautoon, mutta lisäboksin avulla asennustyö kestää 1,5 - 2 tuntia. Kytke sovitinboksi läppärisi USB-porttiin X-Loader -kaapelilla ja flashaa autokohtainen firmware suoraan Xpresskit.com webbisivulta. Boksi kiinni tähän hälyttimeen "naps" ja autoon kytket vain +12V, maadoituksen sekä CAN HIgh ja CAN Low -johdot.

DBALL2:n perään voidaan asentaa autohälytin, jossa on 2-suuntainen ohjain.

XpressKit DBALL2 toisen sukupolven dataväylän lisäboksi ja XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN löytyvät sivun alaosasta "Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista". XKLoader2-kaapelin tuotetiedoissa olevasta pudotusvalikosta voit valita, että lataako kauppias veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen vai ostatko XKloader2 ohjelmointikaapelin omaksi 39 EUR hintaan ja saat asennuksen ajaksi käyttöösi tunnuksen latausta varten. Kauppias voi myös kaapelin ostajalle ladata veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen. 

Meiltä saa autokohtaiset valokuvalliset asennusohjeet lähes jokaiseen CAN -väyläautoon (myös CAN-väylättömiin vanhempiin autoihin). 

Tämän sivun alaosassa on PDF-esite, jossa olevasta taulukosta nähdään, että mihin automalleihin DBALL2 on yhteensopiva. Sekä neliö että kirjainyhdistelmät tarkoittavat yhteensopivuutta. Joihinkin automalleihin tarvitaan Ampire CAC200 lisäboksi autokohtaisesti ohjelmoituna, jollainen voidaan tilata pyydettäessä.

 

Katso tuotteen pdf esite-> Katso pdf esite


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN
39.00€
Saatavilla
Osta heti
Avital 3305L autohälytin
179.00€
Saatavilla
Osta heti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös