Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 2 / 7 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

39.00€

XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN

XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN -hälytinten ohjelmointiin. Meiltä saa autokohtaiset valokuvalliset asennusohjeet lähes jokaiseen CAN -väyläautoon (myös CAN-väylättömiin vanhempiin autoihin). Etsimme lisää asennusliikkeitä, jotka haluaisivat alkaa asentamaan Directedin autohälyttimiä eri puolilla Suomea.

Yleisesti ottaen voidaan todeta, että noin vuodesta 2007 lähtien autoissa on CAN-väylä. Voit jättää tilauksen lisätietokentässä autosi merkin, mallin ja iän, jotta asia voidaan varmistaa ennen tilauksen lähetystä sekä tarvittaessa autosi paikkakunnan asennuspalvelua varten.

Clifford 330X, Avital 3305L ja Viper 3606V autohälyttimen ostajana voit valita, että lataako kauppias veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen vai ostatko XKloader2 ohjelmointikaapelin omaksi 39 EUR hintaan ja saat asennuksen ajaksi käyttöösi tunnuksen latausta varten. Kauppias voi myös kaapelin ostajalle ladata veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen. 

XKLoader2 ohjelmointikaapeli ​täyttää kirjepostikriteerit, eli toimituskulut ovat vain tämän tuotteen tilaajalle 5 € (toimituskulujen pienempi hinta näkyy tilaajalle lähetettävässä ennakkolaskussa).


Tuotevaihtoehdot:
XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN:
Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

XpressKit DBALL2 toisen sukupolven dataväylän lisäboksi
49.00€
Saatavilla
Osta heti
Avital 3305L autohälytin
179.00€
Saatavilla
Osta heti
Clifford 330X1 autohälytin
189.00€
Saatavilla
Osta heti
Clifford 330X2 autohälytin
189.00€
Saatavilla
Osta heti
CAN 3903V autohälytin
279.00€
Saatavilla
Osta heti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös