Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 8 / 8
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

219.00€

Viper 3606V perus-/LC3 autohälytin

Viper 3606V on 1-suuntainen turvajärjestelmä, mutta 2-Way Ready, joten autohälyttimeen on mahdollista liittää LCD-tyyppinen 2-suuntainen kauko-ohjain, johon tulee mailin (1 maili = 1 609 m) toimintasäteeltä ilmoitus, jos autohälytin laukeaa. 

Laite soveltuu KAIKKIIN 12 voltin miinusmaadoitetulla sähköjärjestelmällä varustettuihin ajoneuvoihin.

Tämä kaikkiin autoihin sopiva hälytin on nyt erityisen helppo asentaa myös CAN -väyläautoon. Viper 3606V D2D -yhteensopiva, joten voit asentaa sen MYÖS CAN -väyläautoon XpressKit DBALL2 lisäboksin avulla ja autoon kytkettäväksi jää vain neljä johtoa. Voit toki asentaa laitteen myös perinteisellä tavalla can-väyläautoon, mutta lisäboksin avulla asennustyö kestää 1,5 - 2 tuntia. Kytke sovitinboksi läppärisi USB-porttiin XKLoader2 -kaapelilla ja flashaa autokohtainen firmware suoraan Xpresskit.com webbisivulta. Boksi kiinni tähän hälyttimeen "naps" ja autoon kytket vain +12V, maadoituksen sekä CAN HIgh ja CAN Low -johdot. XpressKit DBALL2 ja XKLoader2 -kaapeli ovat erikseen tilattavia lisävarusteita. Halytin.com:lta ostetun autohälyttimen mukana saa käyttöönsä tunnuksen, jolla asennus CAN-väyläautoon on ylipäätänsä mahdollista. Vanhempiin CAN-väylättömiin autoihin asennus tapahtuu ilman DBALL2 lisäboksia ja XKLoader2 -kaapelia.

XpressKit DBALL2 toisen sukupolven dataväylän lisäboksi ja XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN löytyvät sivun alaosasta "Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista". XKLoader2-kaapelin tuotetiedoissa olevasta pudotusvalikosta voit valita, että lataako kauppias veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen vai ostatko XKloader2 ohjelmointikaapelin omaksi 39 EUR hintaan ja saat asennuksen ajaksi käyttöösi tunnuksen latausta varten. Kauppias voi myös kaapelin ostajalle ladata veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen.

Tämän sivun alaosassa on PDF-esite, jossa olevasta taulukosta nähdään, että mihin automalleihin DBALL2 on yhteensopiva. Sekä neliö että kirjainyhdistelmät kuten RSR tarkoittavat yhteensopivuutta. Joihinkin automalleihin tarvitaan Ampire CAC300 lisäboksi autokohtaisesti ohjelmoituna, jollainen voidaan tilata pyydettäessä.

Tilauksen lisätietokentässä voi halutessaan jättää auton merkin, mallin ja iän, koska valmistajan tietokannasta on mahdollista ladata PDF-tiedostoja autokohtaisista valokuvallisista asennusohjeista 1960-luvulta lähtien. Viper 3606V autohälyttimen ostaja, joka ostaa myös autokohtaisen softan lataamiseen tarvittavan lisäboksin, saa asennuksen ajaksi tunnuksen, jolla voidaan ladata autokohtainen softa.

Viper 3606V autohälyttimen ostajan on mahdollista saada asennuksen ajaksi lainaksi Bitwriter-ohjelmointityökalu DEI 998T versio 2.9, joka ei ole välttämätön Directedin autohälyttimien asennuksessa ja autohälyttimen perusominaisuudet ovat useimmille riittävät, mutta Bitwriterilla on mahdollista ohjelmoida tiettyjä lisäominaisuuksia. Mikäli tilaaja haluaa Bitwriter-ohjelmointityökalun lainaksi, tulee hänen postittaa se omakustanteisesti takaisin kohtuullisen ajan kuluessa.

Viper 3606V autohälytinpakettiin kuuluu kaksi kappaletta 1-suuntaisia kauko-ohjaimia. Sivun alaosassa kohdassa Tuotevaihtoehdot: Alimmassa pudotusvalikossa voit vaihtaa 110 EUR lisähinnalla toisen 1-suuntaisen kauko-ohjaimen 2-suuntaiseen Viper 7756V LCD kauko-ohjaimeen (normaalihinta erikseen ostettuna 149 EUR + postikulut 9,99 EUR). Jos haluat autohälyttimen kahdella yksisuuntaisella kauko-ohjaimella, valitse pudotusvalikosta vaihtoehto "En vaihda toista peruskauko-ohjainta Viper 7756V LCD-kauko-ohjaimeen".

Keskuslukituksen kauko-ohjaus toimii hyvin ilman erikseen ostettavia diodeja, mutta tilaukseen lisätään 10 EUR lisähinnalla 2 kpl 6 Amp diodeja siten, että diodipari on juotettu ja kutistemuovilla sidottu valmiiksi johtosarjaksi, joista diodiparin toiselta puolelta johtopari menee vilkkuihin ja toiselta puolelta hälyttimeen. Vilkkujen kytkentätavat selitetään perusteellisesti suomenkielisissä asennusohjeissa. Vilkut eivät ole välttämättömät, mutta tuovat mukavuutta, kun ne välähtävät auton avaamisen/lukituksen yhteydessä. Tällöin käyttäjä voi lukita auton kaukaa tai rakennuksen ikkunalasin läpi, jolloin vilkkuvälähdys osoittaa lukituksen.

Ylimmässä pudotusvalikossa tilaukseen lisätään Liiketunnistin (2-kenttäinen mikroaaltotutka) MS508, jonka 49,90 EUR hinnasta saa hälytinpaketin ostaja 10 EUR alennusta. Tuote on täsmälleen sama kuin Directedin DEI 508D mikroaaltoliiketunnistin. Tässä tuotteessa lukee piirilevyä suojaavassa kuoressa DEI 508D, mutta tuotteen pahvipakkaus on nimetty Directedin Euroopan maahantuojan mukaisesti.

Lisätunnistimet-välilehdeltä löytyvästä vapaaehtoisesta Ampire AS100 kallistustunnistimesta autohälyttimen ostaja saa 5 EUR alennusta ja se maksaa 34 EUR.

Viper 3606V autohälyttimessä on keskuslukituksen ohjausreleet vakiona keskusyksikön piirilevyllä, jotka kestävät virtaa 15A saakka. Tarvikeovimoottorin kuormitusvirran kulutus on 2,5A, eli keskuslukitusrelettä ei tarvita, kun käytetään tarvikeovimoottoreita. Keskuslukitusrele tarvitaan silloin kun on alipaineella toimiva keskuslukitus niin se syöttää sille alipainepumpulle jatkuvaa 12V jännitettä. DEI 451m keskuslukitusreleen tuoteinfosivulla eritellään viime vuosituhannen automalleja, joissa DEI 451m keskuslukitusrele tarvitaan. 

Verkkokaupan Keskuslukitus-välilehdeltä löytyvää 27 EUR maksavaa Keskuslukitusrelettä DEI 451m voi joissakin vanhoissa autoissa tarvita (kerrotaan tarkemmin releen tuotetiedoissa).

Toteuttaaksesi tällä laitteella kauko-ohjattavan keskuslukituksen autoon, jossa ei ole keskuslukitusta lainkaan, tarvitset 2-johtoisen ovimoottorin: 1 kpl/ovi
HUOM: Jos olet asentanut yllä mainitut 2-johtoiset ovimoottorit, niin keskuslukitus toimii vain kauko-ohjaimella. Avaimella aukeaa vain avattava ovi. Jos haluat myös toimivan jälkiasennetuilla ovimoottoreilla toteutetun keskuslukituksen, valitse Viper 3606V ja valmis keskuslukituspaketti, jossa on joko yksi tai kaksi 5-johtoista ovimoottoria ja erillinen ovista ohjattava releboksi tai kaksioviseen autoon 2 kpl 5-johtoisia ovimoottoreita ja pelkkä keskuslukituksen ohjausboksi Viperin lisäksi. Käytäntö on osoittanut, ettei lukitusta tule juurikaan auton avaimilla ohjattua, kun on käytettävissä kauko-ohjainkin.

Jos asennat Viper 3606V:n autoon, jossa on jo avaimella ohjattava keskuslukitus, toimii keskuslukitus tietenkin luonnollisesti edelleen auton avaimilla, mutta tuskin koskaan tulet sitä auton avaimilla enää käyttämään.

 

Haluttaessa ohjata sisävaloja hälyttimen lähdöllä H1/4 (musta/valkoinen), niin lisärele tarvitaan aina jos sisävalon kuluttama virta on yli 200mA.
Lisäreleen tarve on autokohtainen, joissain autoissa saattaa olla valmiina releitä, taikka sitten sisävalot voi olla toteutettu pienivirtaisilla LED:eillä.

Sivun yläosan kuvien joukossa on piirrettynä kaksi kytkentäkaaviota, jotka selventävät asiaa. Nämä siis koskevat "perinteisesti" hehkulampuilla ja ilman releitä toteutettuja sisävaloja. Tällöin tilaajan pitää ostaa 5-napainen kytkentärele, jos hän haluaa ohjata sisävaloja hälyttimellä. Neljännessä pudotusvalikossa tilaukseen lisätään 2,5 EUR hintainen Directedin 5-napainen vaihtokärkirele, 12V.

Jos et halua yllämainittuja lisävarusteita, valitse pudotusvalikosta kielteinen vaihtoehto.

Jos tarvitset erillisiä jälkiasennettavia luukkukytkimiä, lisää ne itse tilaukseesi (Lisävarusteet-välilehdeltä löytyy Pin-kytkin DEI 8607 tai magneettikytkin DEI 8600). Niitä voit tarvita esimerkiksi konepellille tai tavaratilan luukulle, ellei alkuperäisiä voi hyödyntää. Luukkukytkimen tarve riippuu täysin autosta. Monesti konepelti tarvitsee kytkimen, koska alkuperäisessä ei ole tunnistinta. Luukkukytkimen toteutukseen käytetään normaalisti Pin-kytkintä, mutta tarrakiinnityksen ansiosta magneettikytkin voi olla joissakin autoissa helpompi vaihtoehto. Myös ovikytkimet pitää lisätä itse tilaukseen, jos sellaisia tarvitsee.

Viper 3606V autohälyttimeen on mahdollista kytkeä lisävarusteena 19 EUR hintainen Viper-sähköluminenssilogomerkki DEI 620V (löytyy lisävarusteet-välilehdeltä), jolla voidaan vakiovarusteena olevan kirkkaan sinisen merkkivalo-LED:n ohella karkottaa varkaita.

 

Vakio-ominaisuuksia:

 • 2 kpl 5-painikkeisia 1-suuntaisia Viper 7857V kauko-ohjaimia, joista toisen voi halutessaan korvata 119 EUR lisähinnalla 2-suuntaisella Viper 7756V LCD kauko-ohjaimella
 • säädettävä Stinger® DoubleGuard® -kaksitasoinen esivaroittava iskuntunnistin
 • mahdollisuus kytkeä kaksi eri lisätunnistinta ja enemmänkin, jos erottaa diodeilla
 • Revenger® kuusiääninen sireeni
 • avaimeton sisäänkäyntijärjestelmä
 • Failsafe ® käynnistyksenestojärjestelmä
 • järjestelmässä on keskuslukituksen ohjausreleet vakiona keskusyksikön piirilevyllä
 • kirkas sininen merkkivalo-LED
 • suomenkielinen omistajanopas, joka on suora käännös Ampiren englanninkielisestä manuaalista, joka löytyy alla olevasta PDF-esitelinkistä. Tuotepakkauksen sisällä oleva asennusopas on myös suomennettu. Viper 3606V:n astetta edullisemman sisarmalli 3105V:n erittäin kattavat asennusohjeet, joiden tekemisessä on aikanaan ollut ammattiasentaja mukana, tulevat myös mukaan.
 • englanninkieliset asennus- käyttöohjeet
 • kaksipuoleinen Viper-ikkunatarrapari 6,6cm x 3,5cm
 • takuu 24 kk
 • Laite on Suomessa laillinen, joten sen saa asentaa autoon Suomessa vaarantamatta auton palovakuutusta ja sähköturvallisuutta:
  • e-mark
  • radio- ja telepäätelaitedirektiivin 1999/5/EY R-TTE vaatimustenmukainen
  • ajoneuvojen pienjännitelaitedirektiivin 1995/54/EY vaatimustenmukainen
  • ajoneuvojen varkaudenestolaitedirektiivin 1995/56/EY vaatimustenmukainen

Viper 3606V edustaa markkinoiden viimeisintä teknologiaa. Laite on EU:n ajoneuvojen varkaudenestolaitedirektiivin 95/56/EY ja ajoneuvojen pienjännitelaitedirektiivin 95/54/EY vaatimusten mukainen, joten voit yrittää vaatia VAT-hyväksyntää vastaavat edut kaskovakuutuksestasi EU:n ryhmäpoikkeusasetuksen 358/2003 mukaisesti tai vaihtaa vakuutusyhtiötäsi parempaan. Alennukset yleensä on saatukin, mutta omavastuun poiston kanssa on ollut tiukempi linja. Autoasi ei kuitenkaan varasteta, jos siinä on Viper autohälytin, joten et tarvitse sitä omavastuun poistoakaan.

Viper -järjestelmien suunnittelija ja valmistaja on Directed Electronics, Inc. Directed:illä on ISO-9001 ja QS-9000 kansainväliset laatustandardit. Directed on maailman suurin jälkiasennettavien autohälytinten ja kaukokäynnistyslaitteiden valmistaja, jolla on yli 100 patenttia ja keksintöpalkintoa. Directed:in insinöörit ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle tämän päivän kehittyneimpiä elektroniikkalaitteita.

 

Katso tuotteen pdf esite-> Katso pdf esite


Tuotevaihtoehdot:
Hälytinpaketin ostajan alennus:
Kesk.lukituks. vilkkuvälähdykset:
Micro-USB-kaapeli, 50cm:
Vaihtokärkireleen tarve:
Viper LCD-/1-suunt.lisäkauko-ohj:
Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

XpressKit DBALL2 toisen sukupolven dataväylän lisäboksi
49.00€
Saatavilla
Osta heti
XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN
39.00€
Saatavilla
Osta heti
Pin-kytkin DEI 8607
3.50€
Saatavilla
Osta heti
Liiketunnistin (2-kenttäinen mikroaaltotutka) Ampire MS508
49.90€
Saatavilla
Osta heti
Viper-sähköluminenssilogomerkki DEI 620V
19.00€
Saatavilla
Osta heti
Keskuslukitusrele Directed 451M
27.00€
Saatavilla
Osta heti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös