Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 7 / 7
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

139.00€

Viper 3106V autohälytin

Viper 3106V on 1-suuntainen turvajärjestelmä, jossa on autohälyttimen lisäksi keskuslukituksen kauko-ohjaus. Laite soveltuu KAIKKIIN CAN-väylättömiin (yleensä vanhempiin) 12 voltin miinusmaadoitetulla sähköjärjestelmällä varustettuihin ajoneuvoihin. Tilauksen lisätietokentässä voi halutessaan jättää auton merkin, mallin ja iän, koska valmistajan tietokannasta on mahdollista ladata PDF-tiedostoja autokohtaisista valokuvallisista asennusohjeista 1960-luvulta lähtien. Samalla voidaan varmistaa, että autossasi ei ole CAN-väylää.

Viper 3106V autohälyttimen ostajan on mahdollista saada asennuksen ajaksi lainaksi Bitwriter-ohjelmointityökalu DEI 998T versio 2.9, joka ei ole välttämätön Directedin autohälyttimien asennuksessa ja autohälyttimen perusominaisuudet ovat useimmille riittävät, mutta Bitwriterilla on mahdollista ohjelmoida tiettyjä lisäominaisuuksia. Mikäli tilaaja haluaa Bitwriter-ohjelmointityökalun lainaksi, tulee hänen postittaa se omakustanteisesti takaisin kohtuullisen ajan kuluessa.

Keskuslukituksen kauko-ohjaus toimii hyvin ilman erikseen ostettavia diodeja, mutta sivun alaosassa kohdassa Tuotevaihtoehdot: Pudotusvalikossa tilaukseen lisätään automaattisesti 10 EUR lisähinnalla 2 kpl 6 Amp diodeja siten, että diodipari on juotettu ja kutistemuovilla sidottu valmiiksi johtosarjaksi, joista diodiparin toiselta puolelta johtopari menee vilkkuihin ja toiselta puolelta hälyttimeen. Vilkkujen kytkentätavat selitetään perusteellisesti suomenkielisissä asennusohjeissa. Vilkut eivät ole välttämättömät, mutta tuovat mukavuutta, kun ne välähtävät auton avaamisen/lukituksen yhteydessä. Tällöin käyttäjä voi lukita auton kaukaa tai rakennuksen ikkunalasin läpi, jolloin vilkkuvälähdys osoittaa lukituksen.

Lisätunnistimet-välilehdeltä löytyy vapaaehtoiset lisätunnistimet Liiketunnistin (2-kenttäinen mikroaaltotutka) Ampire MS508 hintaan 49,90 EUR sekä Ampire AS100 kallistustunnistin hintaan 35 EUR. Huomaa, että Directedin autohälyttimiin on mahdollista liittää vain yksi lisätunnistin, joten esim. mikroaaltoliiketunnistin ja kallistustunnistin eivät voi olla samaan aikaan kytkettynä.

Viper 3106V autohälyttimessä on keskuslukituksen ohjausreleet vakiona keskusyksikön piirilevyllä, jotka kestävät virtaa 15A saakka. Tarvikeovimoottorin kuormitusvirran kulutus on 2,5A, eli keskuslukitusrelettä ei tarvita, kun käytetään tarvikeovimoottoreita. Keskuslukitusrele tarvitaan silloin kun on alipaineella toimiva keskuslukitus niin se syöttää sille alipainepumpulle jatkuvaa 12V jännitettä. DEI 451m keskuslukitusreleen tuoteinfosivulla eritellään viime vuosituhannen automalleja, joissa DEI 451m keskuslukitusrele tarvitaan. 

Verkkokaupan Keskuslukitus-välilehdeltä löytyvää 27 EUR maksavaa Keskuslukitusrelettä DEI 451m voi joissakin vanhoissa autoissa tarvita (kerrotaan tarkemmin releen tuotetiedoissa).

Toteuttaaksesi tällä laitteella kauko-ohjattavan keskuslukituksen autoon, jossa ei ole keskuslukitusta lainkaan, tarvitset 2-johtoisen ovimoottorin: 1 kpl/ovi
HUOM: Jos olet asentanut yllä mainitut 2-johtoiset ovimoottorit, niin keskuslukitus toimii vain kauko-ohjaimella. Avaimella aukeaa vain avattava ovi. Jos haluat myös toimivan jälkiasennetuilla ovimoottoreilla toteutetun keskuslukituksen, valitse Viper 3106V ja valmis keskuslukituspaketti, jossa on joko yksi tai kaksi 5-johtoista ovimoottoria ja erillinen ovista ohjattava releboksi tai kaksioviseen autoon 2 kpl 5-johtoisia ovimoottoreita ja pelkkä keskuslukituksen ohjausboksi Viperin lisäksi. Käytäntö on osoittanut, ettei lukitusta tule juurikaan auton avaimilla ohjattua, kun on käytettävissä kauko-ohjainkin.

Jos asennat Viper 3106V:n autoon, jossa on jo avaimella ohjattava keskuslukitus, toimii keskuslukitus tietenkin luonnollisesti edelleen auton avaimilla, mutta tuskin koskaan tulet sitä auton avaimilla enää käyttämään.

 

Haluttaessa ohjata sisävaloja hälyttimen lähdöllä H1/4 (musta/valkoinen), niin lisärele tarvitaan aina jos sisävalon kuluttama virta on yli 200mA.
Lisäreleen tarve on autokohtainen, joissain autoissa saattaa olla valmiina releitä, taikka sitten sisävalot voi olla toteutettu pienivirtaisilla LED:eillä.

Sivun yläosan kuvien joukossa on piirrettynä kaksi kytkentäkaaviota, jotka selventävät asiaa. Nämä siis koskevat "perinteisesti" hehkulampuilla ja ilman releitä toteutettuja sisävaloja. Tällöin tilaajan pitää ostaa 5-napainen kytkentärele, jos hän haluaa ohjata sisävaloja hälyttimellä. Toisessa pudotusvalikossa tilaukseen lisätään 2,5 EUR hintainen Directedin 5-napainen vaihtokärkirele, 12V.

Jos et halua yllämainittuja lisävarusteita, valitse pudotusvalikosta kielteinen vaihtoehto.

Jos tarvitset erillisiä jälkiasennettavia luukkukytkimiä, lisää ne itse tilaukseesi (lisävarusteet-välilehdeltä ja "Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista" valikosta löytyy Pin-kytkin DEI 8607 tai magneettikytkin DEI 8600, jossa on johdotukset valmiina). Niitä voit tarvita esimerkiksi konepellille tai tavaratilan luukulle, ellei alkuperäisiä voi hyödyntää. Luukkukytkimen tarve riippuu täysin autosta. Monesti konepelti tarvitsee kytkimen, koska alkuperäisessä ei ole tunnistinta. Luukkukytkimen toteutukseen käytetään normaalisti Pin-kytkintä, mutta tarrakiinnityksen ansiosta magneettikytkin voi olla joissakin autoissa helpompi vaihtoehto. Myös ovikytkimet pitää lisätä itse tilaukseen, jos sellaisia tarvitsee.

Viper 3106V autohälyttimeen on mahdollista kytkeä lisävarusteena 19 EUR hintainen Viper-sähköluminenssilogomerkki DEI 620V (löytyy lisävarusteet-välilehdeltä), jolla voidaan vakiovarusteena olevan kirkkaan sinisen merkkivalo-LED:n ohella karkottaa varkaita.
 

Vakio-ominaisuuksia:

 • 3-kanavainen, 1-suuntainen turvajärjestelmä
 • 2 kpl 4-painikkeisia kauko-ohjaimia
 • säädettävä Stinger® DoubleGuard® -kaksitasoinen esivaroittava iskuntunnistin. 
 • useita tunnistinmahdollisuuksia (esivaroittava Ampire MS508 mikroaaltotutka käy suoraan luukkukytkinliitäntään)
 • Revenger® kuusiääninen sireeni
 • avaimeton sisäänkäyntijärjestelmä
 • Failsafe ® käynnistyksenestojärjestelmä
 • järjestelmässä on keskuslukituksen ohjausreleet vakiona keskusyksikön piirilevyllä
 • kirkas sininen merkkivalo-LED
 • suomenkieliset asennus- ja omistajanoppaat
 • englanninkieliset asennus- käyttöohjeet
 • kaksipuoleinen Viper-ikkunatarrapari 6,6cm x 3,5cm
 • takuu 24 kk
 • Laite on Suomessa laillinen, joten sen saa asentaa autoon Suomessa vaarantamatta auton palovakuutusta ja sähköturvallisuutta:
  • e-mark
  • radio- ja telepäätelaitedirektiivin 1999/5/EY R-TTE vaatimustenmukainen
  • ajoneuvojen pienjännitelaitedirektiivin 1995/54/EY vaatimustenmukainen
  • ajoneuvojen varkaudenestolaitedirektiivin 1995/56/EY vaatimustenmukainen

Viper 3106V autohälytin edustaa markkinoiden viimeisintä teknologiaa. Laite on EU:n ajoneuvojen varkaudenestolaitedirektiivin 95/56/EY ja ajoneuvojen pienjännitelaitedirektiivin 95/54/EY vaatimusten mukainen, joten voit yrittää vaatia VAT-hyväksyntää vastaavat edut kaskovakuutuksestasi EU:n ryhmäpoikkeusasetuksen 358/2003 mukaisesti tai vaihtaa vakuutusyhtiötäsi parempaan. Alennukset yleensä on saatukin, mutta omavastuun poiston kanssa on ollut tiukempi linja. Autoasi ei kuitenkaan varasteta, jos siinä on Viper autohälytin, joten et tarvitse sitä omavastuun poistoakaan.

Viper -järjestelmien suunnittelija ja valmistaja on Directed Electronics, Inc. Directed:illä on ISO-9001 ja QS-9000 kansainväliset laatustandardit. Directed on maailman suurin jälkiasennettavien autohälytinten ja kaukokäynnistyslaitteiden valmistaja, jolla on yli 100 patenttia ja keksintöpalkintoa. Directed:in insinöörit ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle tämän päivän kehittyneimpiä elektroniikkalaitteita.

 


Tuotevaihtoehdot:
Kesk.lukituks. vilkkuvälähdykset:
Vaihtokärkireleen tarve:
Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Pin-kytkin DEI 8607
3.50€
Saatavilla
Osta heti
Viper-sähköluminenssilogomerkki DEI 620V
24.90€
Saatavilla
Osta heti
Liiketunnistin (2-kenttäinen mikroaaltotutka) Ampire MS508
49.90€
Saatavilla
Osta heti
Ovikytkin
2.00€
Saatavilla
Osta heti
Keskuslukitusrele Directed 451M
27.00€
Saatavilla
Osta heti
Magneettikytkin hälytinjärjestelmiin DEI 8600
14.00€
Saatavilla
Osta heti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös