Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 11 / 12 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

369.00€ 299.00€

Moottoripyörähälytin Scorpio SR-i900-SW

Amerikkalainen Scorpio SR-i900-SW on 2-suuntainen turvajärjestelmä, joka takaa korkean suojan moottoripyörällesi.

 

Arizonalainen Aritronix Ltd esittelee seuraavan vaiheen moottoripyörähälyttimen Scorpio SR-i900. Se sisältää handsfree-käyttömukavuuden ultrakompaktiin 2-suuntaiseen FM-turvajärjestelmälaitteeseen, joka on suunniteltu erityisesti moottoripyöräkäyttöön, mutta soveltuu myös mm. mönkijöihin, moottorikelkkoihin ja vesijetteihin (kauko-ohjain vedenpitävään suojapussiin kännykän tapaan).

 

RFID:n avulla systeemi kykenee tietämään, kun kauko-ohjain on toimintasäteellä. Näin ollen käyttäjän ei koskaan tarvitse hapuilla kauko-ohjaintansa suojatakseen pyöräänsä. FM-teknologian avulla SR-i900 kauko-ohjain pystyy vastaanottamaan hälyttimen laukeamisia aina ½ mailiin (n. 800 m) saakka moottoripyörästä.

 

Sisäänrakennettu kiihtyvyysmittari, joka havaitsee sekä iskut että kallistusmuutokset erittäin tarkasti.

 

Sisältää sisäänrakennetun ohjelmoitavan moniäänisen sireenin. Kestävyyden varmistamiseksi, tuote on valmistettu täyttämään OEM:n (Original Equipment Manufacturer eli alkuperäisen laitevalmistajan) erityisvaatimukset.

 

Scorpio SR-i900-SW hälytinpakettiin ilman lisähintaa sisältyvä 50 € arvoinen liiketunnistin (SN-5) tarjoaa kauko-ohjaimella aktivoitavan mikroaaltotunnistimen, joka havaitsee voimakasta liikehdintää moottoripyörän ympärillä suojaten satulalaukkuja, matkatavaroita ja muita ulkoisia lisävarusteita. Sen herkkyyttä voidaan säätää ja voidaan helposti tarpeen mukaan kytkeä päälle / pois. Liiketunnistimeen ei tarvita lisäasennuksia vaan sen lisäksi, että sitä on helppo käyttää, se on yksinkertaista kytkeä lisävarustejohtosarjaan. SN-5:ssä on kolmivaiheinen varoitusäänimerkki, joka toimii esivaroitusjärjestelmänä pelästyttääkseen pois potentiaaliset varkaat.

 

Scorpio SR-i900-SW moottoripyörähälytinpakkaus sisältää TRS-9 kauko-ohjaimen, Euroopassa tarvittavan laturin, MCM (päähallintamoduulin), RFID antennin, liiketunnistimen (SN-5), varmuusakun, yleispätevän asennussarjan (GEN-1), päävirtajohtosarjan (HAR-1), lisävarustejohtosarjan (ACC-1), suomenkieliset asennus- ja omistajanoppaat (sis. myös englanninkieliset).

 

Takuu 24kk.

 

Tuotepakkauksen sisällä oleva Scorpio SR-i900-SW:n manuaali on suomennettu. Tuotteen mukana tulee myös runsaasti valokuvia sisältävä suomenkielinen asennusohje, jonka lähteenä ovat lähinnä yhdysvaltaltalaiset keskustelufoorumit. Asennusta on käsitelty näillä sivuilla sivuilla ammattitaitoisesti. Lisäksi tuotteen ostajalle lähetetään jo mallistosta pari vuotta sitten poistuneen Directedin Merlin 2000 moottoripyörähälyttimen valokuvia sisältävä 21-sivuinen suomenkielinen asennusohje, jonka tekemisessä on aikanaan ollut ammattiasentaja mukana.


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit