Tuotetiedot

Tuote 1 / 10 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

49.00€ 34.90€

Moottoripyörähälytin & polkupyörähälytin / jarrulevylukko

Tämä on jokaisen moottoripyörän ja jarrulevyllä varustetun polkupyörän ehdoton turvalaite, joka säästää lyhyellä ajokaudella monelta harmilta.

Moottoripyörähälytin tai polkupyörän hälytin & jarrulevylukko samassa paketissa! Sopii myös mopoihin ja skoottereihin. Ei vaadi asennusta. Sopii jarrulevyyn aina 6mm paksuuteen saakka, joten tarkista soveltuvuus ennen ostopäätöstä, koska jarrulevylukkoa ei voi ottaa pois ilman muovipaketin rikkomista.

Valmistaja on vuonna 1991 perustettu Kiinan merkittävin ja arvostetuin jarrulevylukkojen valmistaja Cangnan Kailun, jonka tuotteita maahantuodaan nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Edullisesta hinnasta huolimatta tämä vuoden 2017 mallia oleva jarrulevylukko on millä mittapuulla tahansa mitattuna jarrulevylukkojen parhaimmistoa.

Helppokäyttöinen 620g painava ruostumaton säänkestävä teräksinen jarrulevylukko lukitaan ilman avainta lukituspinnillä jarrulevyssä olevaan reikään, jolloin se piippaa merkiksi, että hälytin on kytkeytynyt päälle. Jarrulevylukko aloittaa esivaroituspiippausten ja 5 sekunnin viiveen jälkeen 10 sekunnin 120dB äänitason hälytyksen, jos sen liiketunnistin laukeaa jonkun asiaankuulumattoman voiman seurauksena, eli virhehälytyksiä ei tapahdu esim. lukon avaamisen tai minkä tahansa vahinkokosketuksen yhteydessä.

Jarrulevylukon mitat: 65(korkeus) X 85(leveys) X 30(syvyys)mm. Tässä jarrulevylukossa on litteä avain ja mukana tulee 6 kpl nappiparistoja ekstrana jo tuotteen sisällä olevien lisäksi.

 

 


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit