Tuotetiedot

Tuote 1 / 10 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

34.90€ 29.90€

Moottoripyörähälytin & polkupyörähälytin / jarrulevylukko

Tämä on jokaisen moottoripyörän ja jarrulevyllä varustetun polkupyörän ehdoton turvalaite, joka säästää lyhyellä ajokaudella monelta harmilta.

Moottoripyörähälytin tai polkupyörän hälytin & jarrulevylukko samassa paketissa! Sopii myös mopoihin ja skoottereihin. Ei vaadi asennusta. Sopii jarrulevyyn aina 7mm paksuuteen saakka. Lukituspinnin halkaisija on 7mm.

Tässä Kiinan merkittävimmän jarrulevylukkohälyttimien valmistajan Cangnan Kailunin Suomeen maahantuotavassa versiossa ei ole monien vierastamaa kiinankielistä logoa/tekstiä kaiverrettuna. Tuotepakkauksen takapuolen käyttö- ja paristonvaihto-ohjeet ovat selvällä englanninkielellä kuvien kera. Erittäin edullisesta hinnasta huolimatta tämä jarrulevylukkohälytin on millä mittapuulla tahansa mitattuna korkealaatuinen ja täyttää CE ja RoHS sertifikaatit.

Helppokäyttöinen ruostumaton säänkestävä teräksinen jarrulevylukkohälytin lukitaan ilman avainta lukituspinnillä jarrulevyssä olevaan reikään, jolloin se piippaa merkiksi, että hälytin on kytkeytynyt päälle. Jarrulevylukkohälytin aloittaa esivaroituspiippausten ja 5 sekunnin viiveen jälkeen 10 sekunnin 120dB äänitason hälytyksen, jos sen liiketunnistin laukeaa jonkun asiaankuulumattoman voiman seurauksena, eli virhehälytyksiä ei tapahdu esim. lukon avaamisen tai minkä tahansa vahinkokosketuksen yhteydessä.

Tuotteen mitat: 65(korkeus) X 85(leveys) X 30(syvyys)mm. Paino 620g. Halytin.com:n verkkokaupassa aiemmin myynnissä olleeseen italialaiseen jarrulevylukkohälyttimeen verrattuna tämä on kevyempi ja pienikokoisempi ja siten miellyttävämpi kantaa mukana. Tässä jarrulevylukkohälyttimessä on litteä avain ja mukana tulee 6 kpl nappiparistoja ekstrana jo tuotteen sisällä olevien lisäksi. 

 

 


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit