Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (13 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5  [ >>] 


 Ajankohtaista - 26.04.2019

Halytin.com verkkokaupassa on myynnissä sekä uudempiin CAN-väylällisiin, että vanhoihin CAN-väylättömiin autoihin sopivana autohälyttimenä Viper 3606V, johon on halutessaan mahdollista liittää LCD-kauko-ohjain, jota myydään verkkokaupassa  hälytinpakettina nimellä Viper 3606V LC3.

Viperin autohälyttimissä on mukana myös keskuslukituksen kauko-ohjaus, joten kauko-ohjattavaa keskuslukitusta tarvitsevan autoilijan kannattaa harkita, että ostaisiko keskuslukituksen kauko-ohjauslaite Viper 211HV:n sijaan Viper 3606V autohälyttimen.

  Ajankohtaista - 07.04.2019

Joskus on kysytty kaukokäynnistyslaitteiden saatavuudesta. Euroopan maahantuoja, jolta Suomen hälytinkauppa Halytin.com ostaa varastoonsa tuotteet, ei enää toimita kaukokäynnistyksellisiä autohälyttimiä tai -laitteita. Halytin.com:n varastossa on toki vielä yksi Singtechin kaukokäynnistyslaite, joka löytyy verkkokaupan lisävarusteet välilehdeltä.

Directed kuitenkin valmistaa edelleen autohälyttimiä, joissa on kaukokäynnistys. Jotkut ulkomaiset verkkokaupat saattavat edelleen myydä kaukokäynnistyksellisiä autohälyttimiä, mutta ainakin uudemmissa CAN-väylällisissä autoissa ongelmaksi voi muodostua, että ostajalla ei ole tunnuksia Direchtechsin sivuille, josta ladataan hälyttimeen autokohtainen softa ja autokohtainen asennusohje. Suomen hälytinkauppa Halytin.com:lta CAN-väylällisen autohälyttimen ostaja saa käyttöönsä Direchtechs-tunnuksen autokohtaisen softan lataamiseen ja vanhempien CAN-väylättömien autojen omistajat saavat kattavien yleispätevien suomenkielisten asennus- ja omistajanoppaiden lisäksi Directwiren autokohtaiset asennusohjeet.

Hyvää kevään jatkoa.
  Ajankohtaista - 01.02.2019

Monien lisätunnistimen hintoja on tiputettu 5 €:lla. Kestosuosikin Liiketunnistin (2-kenttäinen mikroaaltotutka) Ampire MS508 hinta on ennallaan, mutta autohälyttimen ostaja saa siitä 10 € alennusta. Jotkut saattavat miettiä, että ostaisiko lasirikkoilmaisimen, ultraääni- vai  liiketunnistimen (2-kenttäinen mikroaaltotutka). Nämä kaikki kolme tunnistintyyppiä reagoivat käytännössä samantyyppiseen murtoyritykseen, joten nuo kaikki ovat hyviä valintoja lisäämään turvaa autohälyttimen vakio-ominaisuuksien lisäksi.
 


Uutisia: 1 - 3 (13 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5  [ >>] 

Jatka