Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (5 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  [ >>] 


 Ajankohtaista - 09.10.2017

Jos webastossa on kelloajastin ohjaamossa, (vanhemmissa neliskanttinen ja uudemmissa soikea) onnistuu käyttö hälyttimellä. Uusimmissakin webastoissa on soikea kelloajastin, joten asennus onnistuu kyllä. Eteläsuomalainen Directedin autohälytinasentaja on toteuttanut webaston ja eberin ohjauksia kymmenittäin. Käytännössä aina kun autossa on ollut kellolaitteella varustettu lämmitin. Yhtään reklamaatiota ei ole ohjauksesta tai sen toimimattomuudesta tullut. Ajankohtaista - 09.10.2017

Talven lähestyessä moottorikelkkailijoiden kannattaa huomioida, että Scorpio-moottoripyörähälytin soveltuu myös moottorikelkkoihin, vaikka tuote varsinaisesti on tarkoitettukin moottoripyöriin. Tietenkin hälyttimen sijoittelu moottorikelkassa poikkeaa moottoripyörästä, jossa keskusyksikkö sijoitetaan bensatankin alle. Moottorikelkasta pitää löytää sopiva vastaavantyyppinen paikka.

Scorpio-moottoripyörähälytin soveltuu myös mönkijöihin. Ajankohtaista - 18.09.2017

Halytin.com:n varastossa on paljon erityyppisiä releitä, kuten 5-napainen vaihtokärkirele, 12V. Autokorjaamojen olisi mahdollista ostaa tukkuhintaan suurempia määriä -tarvitaanhan niitä moniin autokorjauksiin, jotka eivät liity autohälyttimiin.

Uutisia: 1 - 3 (5 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  [ >>] 

Jatka