Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (11 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  [ >>] 


 Ajankohtaista - 01.02.2019

Monien lisätunnistimen hintoja on tiputettu 5 €:lla. Kestosuosikin Liiketunnistin (2-kenttäinen mikroaaltotutka) Ampire MS508 hinta on ennallaan, mutta autohälyttimen ostaja saa siitä 10 € alennusta. Jotkut saattavat miettiä, että ostaisiko lasirikkoilmaisimen, ultraääni- vai  liiketunnistimen (2-kenttäinen mikroaaltotutka). Nämä kaikki kolme tunnistintyyppiä reagoivat käytännössä samantyyppiseen murtoyritykseen, joten nuo kaikki ovat hyviä valintoja lisäämään turvaa autohälyttimen vakio-ominaisuuksien lisäksi.
  Ajankohtaista - 24.01.2019

Viper 3606V LC3 autohälytintä ja keskuslukituksen kauko-ohjauslaitetta Viper 211HV:tä on jälleen Halytin.com:n varastossa. Nyt on jälleen valinnanvaraa autohälyttimien suhteen ja myös vanhempien autojen keskuslukituksen nykyaikaistamista kauko-ohjaimella toimivaksi kannattaa harkita. Ajankohtaista - 27.11.2018

Näin vuoden pimeimpään aikaan autotallin omistavilla harrasteautoilijoilla on hyvä aika asentaa autohälytin tai kauko-ohjattava keskuslukitusjärjestelmä ennen ensi kesää. Näin talvella joitakin autoilijoita saattaa myös kiinnostaa, että Directedin tuotteilla voidaan kauko-ohjata myös webastoa.

Jokaisen autoilijan on nyt vuoden rapaisimpaan aikaan syytä tarkistaa pyyhkijänsulkien kunto. Suomen hälytinkauppa Halytin.com toiminimen toinen verkkokauppa www.Sulatautoon.fi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita pyyhkijänsulkia kaikille automerkeille.
 


Uutisia: 1 - 3 (11 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  [ >>] 

Jatka