Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (52 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 


 Ajankohtaista - 14.11.2023

Talven alkaessa autohälyttimen asennus vaatii yleensä sisätilan tai ainakin on miellyttävämpää lämpimässä. Kaikilla ei tietenkään ole autotallia käytössä, mutta asennuksen voi teettää ammattiasentamossa. Directedillä on jokunen valtuutettu asentamo Suomessa ja muitakin Directedin hälyttimistä kokemusta omaavia asentamoja löytyy eri puolilta Suomea, joista voi tiedustella hälyttimen tai keskuslukituksen kauko-ohjainlaitteen oston ollessa ajankohtaista. Ajankohtaista - 17.10.2023

Talvikauden lähestyessä joitakin autoilijoita saattaa kiinnostaa, että Directedin tuotteilla voidaan kauko-ohjata myös webastoa. Jos webastossa on kelloajastin ohjaamossa, (vanhemmissa neliskanttinen ja uudemmissa soikea) onnistuu käyttö sekä hälyttimellä että Viper 211HV keskuslukituksen kauko-ohjauslaitteella. Ajankohtaista - 02.10.2023

Halytin.com verkkokaupassa on tarjolla kaksi autohälytinmallia, joissa on 2-suuntainen kauko-ohjain (tarkoittaa, että kauko-ohjaimeen tulee hälytyksestä viesti).

Kuvista voi olla vähän hankalaa hahmottaa kauko-ohjaimen kokoa, mutta sekä Avital 3305L:n että Viper 3606V:n 2-suuntaiset kauko-ohjaimet ovat erittäin vaivattomia kantaa mukana ja ne kulkevat kätevästi auton avaimenperässä. Viperin LCD-kauko-ohjaimessa on kevyt akku ja halvemmassa Avitalin LCD-kauko-ohjaimessa on AAA-paristo, jota pitää luonnollisesti välillä vaihdella.

Hälytyksestä tuleva viesti tulee sekä äänenä että värinänä ja tilanteen vaatiessa ohjaimen voi kytkeä äänettömäksi ja/tai värinättömäksi. Kauko-ohjaimen hälytysäänenvoimakkuus on sen verran voimakas, että se kyllä kuuluu eteisestä koko asuntoon, joten käytännössä LCD-kauko-ohjain ei aiheuta mitään vaivaa käyttäjälle, mutta voi lisätä turvallisuuden tunnetta.


Uutisia: 1 - 3 (52 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 

Jatka