Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (22 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 


 Ajankohtaista - 13.02.2020

Halytin.com:n varastoa on täydennetty tuotevalikoiman pysyessä ennallaan. Tuotevalikoimasta löytyy sopiva autohälytin sekä uusiin että vanhoihin autoihin, joihin voi hälyttimen sijaan ostaa pelkän keskuslukituksen kauko-ohjausjärjestelmän. Directedin autohälyttimissä on myös keskuslukituksen kauko-ohjausjärjestelmä vakiona. Ajankohtaista - 03.01.2020

Alkanut vuosi 2020 jatkuu tutulla tuotevalikoimalla. Viime vuonna Viper-tuotteiden kauko-ohjainten muotoilu yhtenäistyi samantyyliseksi kaikkien laitteiden osalta.

Halytin.com verkkokaupasta löytyy autohälyttimiä niin vanhoihin kuin uudempiinkin autoihin autokohtaisten asennusohjeiden kera ja asentamoista, jotka ovat itsenäisiä yrittäjiä eri puolilla Suomea, voi myös kysyä.

  Ajankohtaista - 01.12.2019

Halytin.com:lla ei ole omaa asentamoa, mutta autohälyttimen ostoa harkitseva asiakas voi lähettää viestiä ja ilmoittaa auton sijainnin, jos tarvitsee tietoa asentamoista, jotka osaavat asentaa autohälyttimiä. Autohälyttimen ostaja saa asennusta varten tarvittavat tunnukset ja autokohtaiset ohjeet ja ne voi antaa asennuksen ajaksi myös asentajan käyttöön.


Uutisia: 1 - 3 (22 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 

Jatka