Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (32 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 


 Ajankohtaista - 12.11.2021

XpressKit DBALL2 toisen sukupolven dataväylän lisäboksin tuotekuvauksesta löytyy PDF-esite, josta löytyy CAN-väylällisiä automalleja, jotka vaativat kyseisen lisäboksin, johon ladataan autokohtainen ohjelmisto. Clifford 330X1/2/3 autohälyttimien tuotekuvauksessa on myös vastaavanlainen PDF-esite. Cliffordeissa autokohtainen ohjelmisto ladataan suoraan autohälyttimeen.

Jos omaa automallia ei löydy noista PDF-esitteistä, niin silloin autossa todennäköisesti ei ole CAN-väylää, jolloin DBALL2 lisäboksia ja XKloader2-kaapelia ei tarvita. Jonkinlaisena yleispätevänä ohjeena voidaan todeta, että CAN-väylä tuli autoihin 2000-luvun alkuvuosina ja 2010-luvun autot ovat jo kaikki CAN-väylällisiä. Ajankohtaista - 04.10.2021

6A Diodipari käsiteltynä on lisätty Halytin.com verkkokaupan lisävarusteet välilehdelle. Kyseinen tuote tuli valikoimiin vuosi sitten, joten sitä ennen Directedin autohälyttimen tai keskuslukituksen kauko-ohjauslaite Viper 211HV:n ostanut voi tilata käsitellyn diodiparin hintaan 12 € + 3 € postitus.

Diodiparilla saadaan auton keskuslukituksen vilkkuvälähdykset, jotka tuovat mukavuutta, kun vilkut välähtävät auton avaamisen/lukituksen yhteydessä. Tällöin käyttäjä voi lukita auton kaukaa tai rakennuksen ikkunalasin läpi, jolloin vilkkuvälähdys osoittaa lukituksen. Ajankohtaista - 10.09.2021

Halytin.com varastoa on nyt täydennetty, joten tilauksia voidaan postittaa nopealla toimituksella. Tuotevalikoima on ennallaan Viper-tuotteiden ollessa uusinta vuosikertaa.


Uutisia: 1 - 3 (32 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 

Jatka