Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (25 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 


 Ajankohtaista - 09.09.2020

Nyt syksyllä, ennen talven tuloa, on vielä hyvää aikaa autohälyttimen tai keskuslukituksen kauko-ohjauslaitteen omatoimiseen asennukseen ja tiedustella voi sopivista asentamoista eri puolilta Suomea. Halytin.com:lta ostettuun autohälyttimeen saa uudempiin CAN-väyläautoihin tarvittavan autokohtaisen ohjelmiston lataamiseen tarvittavan tunnuksen, autokohtaiset asennusohjeet ja tarvittaessa myös Bitwriter-ohjelmointityökalun lainaksi, jos haluaa ohjelmoida hälyttimeen tiettyjä lisäominaisuuksia. Autohälyttimen vakio-ominaisuudet ovat kuitenkin peruskäytössä useimmille riittävät, joten Bitwriteria ei yleensä tarvita. Ajankohtaista - 19.05.2020

Viper 3606V LC3 autohälyttimen asennusohjeen suomennoksesta on tehty uusi versio. Se on suora käännös Directedin tekemästä netissä olevasta ohjeesta yhdistettynä tuotepakkauksessa olleeseen asennusohjeeseen. Monet asentajat pitävät kuitenkin enemmän englanninkielisestä ohjeesta, kun ovat tottuneet lukemaan englanninkielisiä ohjeita. Siksi mukana tule myös englanninkieliset ohjeet, jotka on hyvä olla suomenkielisten ohjeiden kanssa samaan aikaan esillä. Mukaan tulee myös sisarmalli 3106V:n erittäin kattavat asennusohjeet, joiden tekemisessä on aikanaan ollut ammattiasentaja mukana.
  Ajankohtaista - 27.03.2020

Viper 3106V/3606V LC3 autohälyttimen ostajan on mahdollista saada asennuksen ajaksi lainaksi Bitwriter-ohjelmointityökalu DEI 998T versio 2.9, joka ei ole välttämätön Directedin autohälyttimien asennuksessa ja autohälyttimen perusominaisuudet ovat useimmille riittävät, mutta Bitwriterilla on mahdollista ohjelmoida tiettyjä lisäominaisuuksia. Mikäli tilaaja haluaa Bitwriter-ohjelmointityökalun lainaksi, tulee hänen postittaa se omakustanteisesti takaisin kohtuullisen ajan kuluessa.
 


Uutisia: 1 - 3 (25 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 

Jatka