Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (39 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 


 Ajankohtaista - 18.09.2022

Nyt syksyllä, ennen talven tuloa, on vielä hyvää aikaa autohälyttimen tai keskuslukituksen kauko-ohjauslaitteen omatoimiseen asennukseen ja tiedustella voi sopivista asentamoista eri puolilta Suomea.

Halytin.com:lta ostettuun autohälyttimeen saa uudempiin CAN-väyläautoihin tarvittavan autokohtaisen ohjelmiston lataamiseen tarvittavan tunnuksen ja autokohtaiset asennusohjeet.

Vanhempiin CAN-väylättömiin autoihin saa tarvittaessa Bitwriter-ohjelmointityökalun lainaksi, jos haluaa ohjelmoida hälyttimeen tiettyjä lisäominaisuuksia. Autohälyttimen vakio-ominaisuudet ovat kuitenkin peruskäytössä useimmille riittävät, joten Bitwriteria ei yleensä tarvita. Ajankohtaista - 01.08.2022

CAN-väylä alkoi yleistymään autoissa 2000-luvun alkupuolella ja 2010-luvun lähes kaikki automallit ovat jo CAN-väylällisiä.

Clifford 330X on järkevä ja toimiva autohälytin CAN-väyläautoihin. Hälytintä käytetään auton omilla avaimilla ja auton omaan keskuslukitusjärjestelmään ei tarvitse koskea, mikä yksinkertaistaa asennusta.

Myös Viper 3606V sopii DBALL2-lisäboksin kanssa CAN-väylällisiin autoihin.

Sekä Cliffordin että Viperin tuotetiedot sivuilla on PDF-esite, josta voi katsoa, että mikä autohälytin sopii mihinkin autoon. Ajankohtaista - 02.06.2022

Halytin.com verkkokaupan autohälyttimen tai keskuslukituksen kauko-ohjausjärjestelmien ostaja saa ilmoittamalla autonsa merkin, mallin ja vuosimallin Directedin laatimat autokohtaiset ohjeet, joissa on joihinkin automalleihin asennusta hyödyttäviä valokuvia. Tuotteen mukana tulee myös yleispätevät suomenkieliset asennus- ja omistajanoppaat.

Uudempiin CAN-väyläautoihin hälyttimen ostaja saa asennuksen ajaksi Direchtechs-tunnuksen, jolla ladataan autokohtainen ohjelmisto hälyttimeen.

Kesä on hyvää aikaa myös omatoimiselle asennukselle. Omatoiminen asennus vaatii kuitenkin ymmärrystä auton tekniikasta, joten Halytin.com verkkokauppa voi pyynnöstä suositella sopivia asentamoja eri puolelta Suomea. Asentamot ovat kuitenkin itsenäisiä yrittäjiä, joten asennus on lopulta asiakkaan ja asentajan välinen asia. Tilauksen toimitusosoitteeksi voi myös laittaa asentamon osoitteen, jolloin asentaja ehtii etukäteen perehtyä asennukseen ja lataamaan hälyttimeen mahdollisen autokohtaisen softan. 

 


Uutisia: 1 - 3 (39 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 

Jatka