Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (17 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 


 Ajankohtaista - 02.09.2019

Keskuslukituksen kauko-ohjauslaitteen Viper 211HV:n puikulanmallinen kauko-ohjain on muuttunut Viperin nykytyylin malliseksi, kuten viime keväänä muuttui Viper 3106V:n kauko-ohjainten osalta.
  Ajankohtaista - 06.08.2019

Lähes kaikkiin uudempiin CAN-väyläautoihin on Direchtechsin sivuilta ladattavissa hälyttimeen autokohtainen ohjelmisto, mutta kaikkiin uusimpiin automalleihin ei ole vielä tehty autokohtaista asennusohjetta. Ennen tilausta voi halutessaan lähettää viestin, että onko autokohtaista asennusohjetta tehty, joka luonnollisesti helpottaa asennusta CAN-väyläautoon.

Vanhempiin autoihin hälytin voidaan asentaa sellaisenaan ilman mitään lisätarvikkeita, mutta toki autokohtaiset ohjeet helpottavat asennusta myös vanhempiin autoihin, joten kannattaa mainita tilauksen yhteydessä auton merkki, malli ja vuosimalli.
  Ajankohtaista - 01.06.2019

Verkkokaupan valikoima on kattava erityyppisiin autoihin. Keskuslukituksen kauko-ohjausta monet vanhemman auton omistajat kaipaavat autoonsa. Autohälyttimissä on hälytinominaisuuksien lisäksi myös kauko-ohjattava keskuslukitus, mutta jokaisen oma asia on, että haluaako, että laitteessa on vain kauko-ohjattava keskuslukitus vai molemmat.


Uutisia: 1 - 3 (17 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 

Jatka