Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (38 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 


 Ajankohtaista - 02.06.2022

Halytin.com verkkokaupan autohälyttimen tai keskuslukituksen kauko-ohjausjärjestelmien ostaja saa ilmoittamalla autonsa merkin, mallin ja vuosimallin Directedin laatimat autokohtaiset ohjeet, joissa on joihinkin automalleihin asennusta hyödyttäviä valokuvia. Tuotteen mukana tulee myös yleispätevät suomenkieliset asennus- ja omistajanoppaat.

Uudempiin CAN-väyläautoihin hälyttimen ostaja saa asennuksen ajaksi Direchtechs-tunnuksen, jolla ladataan autokohtainen ohjelmisto hälyttimeen.

Kesä on hyvää aikaa myös omatoimiselle asennukselle. Omatoiminen asennus vaatii kuitenkin ymmärrystä auton tekniikasta, joten Halytin.com verkkokauppa voi pyynnöstä suositella sopivia asentamoja eri puolelta Suomea. Asentamot ovat kuitenkin itsenäisiä yrittäjiä, joten asennus on lopulta asiakkaan ja asentajan välinen asia. Tilauksen toimitusosoitteeksi voi myös laittaa asentamon osoitteen, jolloin asentaja ehtii etukäteen perehtyä asennukseen ja lataamaan hälyttimeen mahdollisen autokohtaisen softan. 

  Ajankohtaista - 22.04.2022

Clifford 330X autohälyttimen ostaja saa autokohtaisen ohjelmiston lataamiseen tarvittavan XKloader2 ohjelmointikaapelin edulliseen 15 EUR hintaan.

  Ajankohtaista - 04.04.2022

Joihinkin uudempiin CAN-väylällisiin automalleihin sopii sekä Viper 3606V että Clifford 330X ja toisiin automalleihin vain toinen näistä hälytinmalleista. Hälyttimen tuotetiedot sivulla on linkkinä "Katso PDF-esite", josta aukeaa yhteensopivuustaulukko, josta nähdään, että mihin automalleihin kyseinen autohälytin sopii.


Uutisia: 1 - 3 (38 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 

Jatka