Uutisia

Uutisia: 1 - 3 (56 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 


 Ajankohtaista - 01.02.2024

Viime vuoden uutuusmalli Avital 3305L:stä tuodaan usein esiin autohälyttimen 2-suuntaisuus, mikä tarkoittaa, että kauko-ohjaimeen tulee hälytyksestä viesti. Hälyttimessä on vakiona myös 1-suuntainen kauko-ohjain, jolla hälyttimen saa kytkettyä/poiskytkettyä ja keskuslukituksen suljettua/avattua.

Avital 3305L:n 2-suuntaisessa kauko-ohjaimessa on yksi kpl AAA-paristoja, jonka joutuu silloin tällöin vaihtamaan. Nykyisin paristot ovat kuitenkin niin halpoja, joten patterien säästämiseksi 2-suuntaista kauko-ohjainta ei kannata pitää suljettuna. Viper 3606V LC3 autohälyttimen 2-suuntaisessa kauko-ohjaimessa on akku, jota ladataan USB-liittimen kautta.

2-suuntaisen kauko-ohjaimen näytölle jää viesti mahdollisesta hälytyksestä ja myös esivaroituksesta, jonka näkee näytöltä myöhemminkin, jos tapahtuneen sattuessa kauko-ohjain ei ollut lähettyvillä. 2-suuntainen kauko-ohjain antaa myös värinä- ja/tai ääni-ilmoituksen mahdollisista hälytyksistä, joten kauko-ohjainta voidaan säilyttää esim. eteisen pöydällä, josta se kuuluu koko asuntoon. Ajankohtaista - 07.01.2024

Uutisissa on kirjoiteltu, kun autoilijat sulattelevat autoja parkkihalleissa, jolloin sieltä poistuessa ongelmana voi olla tiivisteiden jäätyminen, mikäli tiivisteitä ei kuivaa ennen pakkaseen ajoa.

Uutisjutun mukaan ongelmia tulee myös lukkojen kanssa. Niissä autoissa, joissa lukko avataan manuaalisesti avaimella, jäätyy lukkopesä eikä avain mene lukkoon.

Viperin autohälyttimissä sekä keskuslukituksen kauko-ohjauslaite Viper 211HV:ssä on vakiona keskuslukituksen kauko-ohjaus, joten edellä mainitusta ongelmasta pääsee Viperilla varmasti eroon. Kauko-ohjattavaan keskuslukitukseen voidaan liittää 10 EUR lisähinnalla valmiiksi käsitelty 6A diodipari, jolloin vilkkuvälähdyksen osoittamana auto voidaan lukita ikkunan takaa rakennuksen sisältä. Ajankohtaista - 03.01.2024

Halytin.com verkkokauppa jatkaa alkaneena vuonna hyväksi todetulla autohälytinvalikoimalla. Valikoima kattaa kaikenlaiset hälytintarpeet: sekä uudemmat CAN-väyläautot että vanhemmat autot 1- tai 2-suuntaisella kauko-ohjaimella. 2-suuntaisuus tarkoittaa, että kauko-ohjaimeen tulee hälytyksestä viesti.

Hiljattain valikoimiin tuli edullinen Avital 3305L 2-suuntainen autohälytin, jonka LCD kauko-ohjaimen kantomatka on n. 1500 jalkaa eli 457m. Viper 3606V:hen sopivan LCD kauko-ohjaimen kantama on noin 1 maili, eli 1609m. Huomioitavaa kuitenkin on, että erityisesti kaupungeissa auton ja kauko-ohjaimen välissä olevilla rakennuksilla voi olla pienentävää vaikutusta kantomatkaan. Käytännön kantaman voi kuitenkin aina tarkistaa, joten käyttäjä tietää ollessaan kantomatkan ulkopuolella.


Uutisia: 1 - 3 (56 yhteensä.)
Sivuja:  
1
  2  3  4  5 ...  [ >>] 

Jatka