Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 8 / 55 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lisävarusteet

79.00€

Kaukokäynnistysmoduli Valet 561T

Valet 561T kaukokäynnistysmoduuli turvallisiin kaukokäynnistyksiin.

Voit ohjata tätä kaukokäynnistyslaitetta hälyttimesi lisäkanavalla (edellyttäen tietenkin, että hälyttimessäsi on lisäkanavia).

Ominaisuuksia: -Vilkkujen ohjaus -Miniatyyrireleet keskusyksikössä -Lämmitys/jäähdytyspuhaltimien ohjaus -Turboajastin -Aktivointi joko + tai - ohjauksella

Järjestelmä valvoo auton moottorin tilaa sekä jarrupoljinta ja konepeltiä yms. ja sammuttaa moottorin välittömästi tai estää kaukokäynnistyksen kokonaan tarvittaessa. Laite on tarkoitettu ensisijaisesti ruiskumoottorilla varustettuihin bensiinikäyttöisiin automaattivaihteisiin autoihin, koska ne käynnistyvät parhaiten, eikä erillistä vapaantunnistusta tarvita. Laitteessa on myös diesel-käyttöisiä autoja varten hehkutusvalon seurantaliitäntä, jolloin järjestelmä hehkuttaa ensin ja starttaa heti, kun hehkutus on suoritettu.

HUOM: MIKÄLI HARKITSET TÄTÄ LAITETTA MANUAALIVAIHTEISEEN AUTOON, VAADITAAN AINA ERILLINEN VAPAANTUNNISTUSLAITE, JOTA ILMAN EI ASENNUSTA SUORITETA. Vapaantunnistuslaite maksaa muutaman kympin riippuen mallista.


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Auton käynnistyksen vaihteistokytkin
4.90€
Saatavilla
Osta heti