Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 2 / 48 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lisävarusteet

9.90€

Kaksoiskytkentärele, 12V

12V kaksoiskytkentärele sulakkeen kera DEI 8626. 15 ampeerin liitin. Täydellinen eurooppalaisiin autoihin, joissa on erilliset vasemman ja oikean parkkivalot, moninkertaiset äänitorven/sireenin ulostulot, sumuvalot.

Kaksoiskytkentärele soveltuu esim. vilkkujen ohjaukseen autoissa, joissa pidetään usein kytkettynä peräkärryä, joka saattaa kuormittaa autohälyttimen vilkkulähtöjä. Voidaan käyttää myös kaukokäynnistyksellä varustetun hälyttimen vilkkujen ohjaukseen, mikäli vilkut halutaan pitää koko ajan päällä (ei vilkkumassa) kaukokäytön aikana. Autohälyttimen tai kaukokäynnistysmoduulin vilkkujenohjauslähtö on suunniteltu yleensä kestämään henkilöauton vilkkujen jatkuva päällä oleminen, mutta jos autossa on tarkoitus pitää peräkärryä kytkettynä, on tämä rele järkevä valinta. Suosittelemme toki tätä relettä minkä tahansa diodihaaaroituksen tilalle vilkkujen kytkennöissä. Tällä releellä voi ohjata monia muitakin laitteita, joiden ei haluta normaalitilanteessa toimivan yhtä aikaa eli rele pitää laitteet erillään paitsi silloin kuin itse rele ohjaa niitä.

Tällä releellä voi ohjata siis yhdellä ohjaustulolla kahta muutoin erillään olevaa laitetta (kuten vaikka oikeaa ja vasenta vilkkua, joiden ei haluta kytkeytyvän yhteen).


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös