Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 2 / 9 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lisätunnistimet

19.90€

Iskutunnistin DEI 504D

DEI 504D kaksitasoinen iskuntunnistin

STINGER DOUBLE GUARD® -iskuntunnistin on DEI:n patentoima iskuntunnistin, joka ilmaisee autoon kohdistuvat kevyet iskut ja kovat iskut erikseen. Tarvitset tämän vain, jos hälyttimessä ei ole tällaista vakiona.

Tällainen iskuntunnistin on yleensä DEI:n hälyttimissä vakiona. Mikäli hälyttimessä (useimmat DEI:n hälyttimet) on kaksitasoinen lisätunnistinliitäntä, voidaan molemmat johdot kytkeä suoraan siihen. Muussa tapauksessa varoitustason voi kytkeä ohjaamaan erillistä relettä, jolla voidaan ohjata sireeniä ja/tai vilkkuja. Iskuntunnistimessa on herkkyyssäätö, jolla iskuherkkyydet voi säätää sopiviksi. Yleensä sopiva herkkyys on sellainen, että renkaisiin potkiminen aiheuttaa varoitusäänimerkkejä ja vilkkujen vilkuntaa ja kovempi isku sivuikkunaan täyshälytyksen.

JOS HALUAT TILATA NIMENOMAAN ISKUTUNNISTIN DEI 504M, JOSSA ON D-VERSION 4-PINNISEN LIITTIMEN SIJAAN KUVASSA NÄKYVÄ LIITIN, ILMOITA SIITÄ TILAUKSEN LISÄTIETOKENTÄSSÄ. HINTA ON MOLEMMISSA VERSIOISSA SAMA.

Asennusohje (pdf 260kt)

Voidaksesi katsella ja tulostaa oppaita, on koneessasi oltava maksuton Acrobat Reader. Voit hakea sen esimerkiksi täältä tai klikkaamalla alla olevaa ikonia.

 


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit