Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 2 / 8 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lisätunnistimet

19.00€

Iskutunnistin DEI 504D

DEI 504D kaksitasoinen iskuntunnistin

STINGER DOUBLE GUARD® -iskuntunnistin on DEI:n patentoima iskuntunnistin, joka ilmaisee autoon kohdistuvat kevyet iskut ja kovat iskut erikseen. Tarvitset tämän vain, jos hälyttimessä ei ole tällaista vakiona.

Tällainen iskuntunnistin on yleensä DEI:n hälyttimissä vakiona. Mikäli hälyttimessä (useimmat DEI:n hälyttimet) on kaksitasoinen lisätunnistinliitäntä, voidaan molemmat johdot kytkeä suoraan siihen. Muussa tapauksessa varoitustason voi kytkeä ohjaamaan erillistä relettä, jolla voidaan ohjata sireeniä ja/tai vilkkuja. Iskuntunnistimessa on herkkyyssäätö, jolla iskuherkkyydet voi säätää sopiviksi. Yleensä sopiva herkkyys on sellainen, että renkaisiin potkiminen aiheuttaa varoitusäänimerkkejä ja vilkkujen vilkuntaa ja kovempi isku sivuikkunaan täyshälytyksen.

Suomenkielinen asennusohje.

ISKUTUNNISTIN DEI 504D SOPII DIRECTEDIN AUTOHÄLYTTIMIIN. JOS HALUAT TILATA NIMENOMAAN ISKUTUNNISTIN DEI 504M, JOSSA ON D-VERSION 4-PINNISEN LIITTIMEN SIJAAN KUVASSA NÄKYVÄ LIITIN, ILMOITA SIITÄ TILAUKSEN LISÄTIETOKENTÄSSÄ. HINTA ON MOLEMMISSA VERSIOISSA SAMA.


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Clifford 330X1 autohälytin
189.00€
Saatavilla
Osta heti
Clifford 330X2 autohälytin
189.00€
Saatavilla
Osta heti
Clifford 330X3 autohälytin
189.00€
Saatavilla
Osta heti