Usein kysytty

 1. Sponsoroitteko?
 2. Miksi ette toimita postiennakolla?
 3. Miten takuu toimii?
 4. Aion asentaa hälyttimeni itse. Mistä saan ohjeita?
 5. Voisitteko lähettää esitteitä?
 6. Soveltuuko se ja se hälytin autooni? Autoni on...
 7. Onko laitteissa paljon vikoja, kun teillä on niin paljon usein kysyttyjä kysymyksiä.
 8. Autoni alkuperäinen kauko-ohjain on rikki ja uusi maksaa merkkiliikkeessä triljoona euroa. Saako teiltä tähän autoon sopivan kauko-ohjaimen?
 9. Voiko teillä myytävällä keskuslukituksen kauko-ohjauksella korvata sen ja sen auton alkuperäisen kauko-ohjauksen?

 1. Sponsoroitteko?
  Kyllä. Esimerkiksi myöntämällä joistakin hälyttimistä pienen kiinteän alennuksen vakiomuotoisella www.halytin.com -takalasitarralla. Halytin.com ei jaa ilmaiseksi tai vastikkeetta hälyttimiä. Jos haluat hälyttimen ilman rahaa, on vastikkeena oltava hälyttimen hintaa vastaava mainosarvo. Sellainen mainosarvo syntyy vain erittäin erikoisella ja arvokkaan näköisellä virityksellä, joka kiertää todistettavasti vuoden kaikki mahdolliset tapahtumat, eikä ajoneuvossa ole juuri muita kuin Halytin.com:n mainoksia eri suuntiin ja auton kokonaisuuteen sopivasti ilman suurempia taiteellisuuksia. Käytännössä esimerkiksi vakiotarraa isommalla tarralla, joka on auton ainoa tarra, voisi jossain tapauksessa saada normaalia isomman alennuksen. Halytin.com:n harjoittama hyväntekeväisyys näkyy parhaiten tuotteiden hinnoissa ja hintalaatusuhteessa, joten erikoisalennukset ovat harvinaisia. Jos sinulla on edustava näyttelyauto tai muuten esim. kaupunkiliikentessä näkyvä auto, kuten vaikka tilataksi tms. niin suunnittele mainokset siihen ja esitä ehdotuksesi kuvineen sähköpostitse, niin katsotaan, mitä mainosarvoa autollasi voisi olla. Mainosten kustannukset ja näkyvyys ratkaisee lopulta saadut alennukset ja tuotteet ja asennukset. Jos ajelet esimerkiksi poliisiautolla, niin hanki ihmeessä kaukokäynnistävä, hälytyksen siirrolla ja erilaisilla esivaroitusominaisuuksilla ja puhemoduulilla varustettu hälytin siihen työvälineeseesi, niin vaihdetaan paremmat tekstit esim. "VIPER" nykyisten tilalle. Meiltä saat muuten Transporter T5:een Euroopassa valmistetun väylähälyttimen asennettuna alle neljän sadan euron. Itse asennettavaksi väylähälyttimet isommille yrityksille ja organisaatioille tietenkin erikoishinnoin.

  [Takaisin]

 2. Miksi ette toimita postiennakolla?
  Postiennakko ei tuo asiakkaalle tai kuluttajalle mitään etua vaan päinvastoin se nostaa kuluttajahintoja, koska yritys joutuu lunastamaan takaisin noutamatta jätettyjä postiennakkotoimituksia ja lisäämään niistä aiheutuvat kulut sekä maailmalla "varastoitavien" tuotteiden pääomakulut kuluttajahintoihin. Postiennakko ei anna asiakkaalle mahdollisuutta tutustua tuotteeseen, kuten hän voisi myymälässä tehdä vaan sen mahdollisuuden antaa 14 vrk:n palautusoikeus, joka on kaikilla postimyyntituotteilla. Postiennakko verrattuna etukäteismaksuun ei anna kuluttajalle mitään lisäturvaa sijoitetun summan suhteen. Paketti voi sisältää vaikka vanhoja puhelinluetteloita tai täysin viallista tavaraa, jos lähettäjä niin haluaa toimia. Kielteisellä suhtautumisellamme postiennakkoon ajamme nimenomaan kuluttajan etua. Kustannussäästö näkyy suoraan kuluttajahinnoissa.

  [Takaisin]

 3. Miten takuu toimii?
  Hälyttimillä on takuu. Takuu on maahantuojan myöntämä vapaaehtoinen lisäetuus, joka parantaa kuluttajan lakisääteisiä oikeuksia. Lisätietoa yleisistä takuuehdoista. 99,4% takuukorjaukseen lähetetyistä tuotteista on ehjiä. Ehjien tuotteiden tutkimisesta veloitamme voimassa olevan tuntitaksan mukaisen hinnan ja postikulut. Halytin.com palauttaa pienetkin tuotteet postipaketti 16 -lähetyksinä. Kannattaa siis ensin aina selvittää yhdessä teknisen tuen kanssa, miksi jokin ei toimi tarkoitetulla tavalla. Lähes aina syy löytyy itse tehdystä asennuksesta tai säädöistä tai säätämättä jättämisestä. Huomiothan takuun keston ja sen, ettei kauko-ohjaimet ja akkusireenit kuulu takuun piiriin. Kaverini kaveri asensi hälyttimen autooni. Siinä ei toimi se ja se ja se... Kaveri sanoi, että ovat vääriä osia ja laite on ihan paska, eikä sitä voi asentaa. Voiko sen viedä jälleenmyyjällenne korjattavaksi? Korvaako takuu? Kaverini asentaa *****n hälyttimiä työkseen. Kaverisi kaveri ei ymmärrä mitään autosähköstä, eikä varsinkaan oikeista ajoneuvojen varkaudenestolaitteista. Hän ei varmasti ole noudattanut asennusohjetta. Tuskin on lukenutkaan sitä, koska edellisen "hälyttimen" hän on varmaankin asentanut tunnissa. Siinä oli kaksi johtoa ja kyllähän nyt yhden hälyttimen autoon asentaa kuka tahansa. Kuulostaako tutulta? Takuu ei tietenkään korvaa kenenkään remonttireiskan asennuksia. Maahantuojan takuu koskee vain ja ainoastaan laitteita. Asennusliikkeissämme tehdyille ensiasennuksille annetaan aina 24kk tai 36kk asennustakuu, joka korvaa asennuksesta mahdollisesti johtuvat ongelmat. Tätä takuuta ei voida myöntää kaverin kaverin tekemälle DIY-asennukselle tai sellaisen korjaukselle. Ainoa tapa saada korjaukselle asennustakuu, on teettää kaverin kaverin tekemä asennus meidän edustajallamme kokonaan uudestaan alusta loppuun uusilla johtosarjoilla. Eli jos asennat tai asennutat laitteen itse, niin vastaat toki itse siitä, että asennus on tehty asennusohjeiden mukaisesti. Asennuksessa on noudatettava johtojen suuntauksia ja liitoksia ja läpivientejä koskevia yleisiä sääntöjä ja että komponentit on sijoitettu oikeisiin paikkoihin ja asentoihin ja että ne on säädetty oikein. Älkää hyvät ihmiset koskaan asentako mikroaaltotutkaa kattoon! Älkää nyt ainakaan menkö tekemään verhoiluun sille tämännäköistä reikää! Tutkan ainoa oikea paikka on etupenkkien välissä keskikonsolissa ja sen voi huoletta piilottaa muoviosien alle. Kannattaa lukea se mikroaaltotutkan suomenkielinen asennusohje ennen kuin menee tekemään mitään tällaista. Tämän kuvassa olevan tutkan on asentanut erästä toista tunnettua merkkiä kuulemma työkseen asentava "ammattilainen". Tilanne on aito. Toivottavasti tämä ei johda tekaistuihin vastatoimiin. Faktat puhukoot puolestaan. Ei näin
  Mikroaaltotutka katossa ohjeiden vastaisesti ja kattoverhoilu rikottu tökerösti

  [Takaisin]

 4. Aion asentaa hälyttimeni itse. Mistä saan ohjeita?
  DEI:n laitteiden asennusohjeissa on hyvin selkeät ja tarkat kuvaukset siitä, mikä johdin kytketään mihinkin paikkaan autossa ja missä järjestyksessä kytkennät tulisi suorittaa. Useimmiten niitä on havainnollistettu myös piirroskuvin. Lisäksi voimme toimittaa hälyttimen ostaneille englanninkielisiä autokohtaisia ohjeita autosta etsittävien johtojen sijainnin ja värien suhteen. Kyseessä on yleensä yksi A4-kokoinen ohje, joka käsittää tärkeimmät johdot. Joskus vastaavia ohjeita löytyy saksankielisinä, joten ainakin värit olisi hyvä osata saksaksi. Joissakin tapauksissa vastaavan vuosimallin ohjetta ei löydy, jolloin voi ehkä soveltaa lähinnä löytyvän vuosimallin ohjeita. Kytkentäpisteet on kuitenkin AINA mitattava ennen kytkentää suurohmista digitaaliyleismittaria sen tasajännitealueella käyttäen. Kynää tai merkkivaloon perustuvia mittalaitteita EI SAA KäYTTää. Pienohmiset mittalaitteet voivat rikkoa auton tai hälytinjärjestelmän. Yleisiä asennusohjeita löytyy asennusohjesivultamme. Sitä päivitetään toisinaan asennuksiin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten mukaan.

  [Takaisin]

 5. Voisitteko lähettää esitteitä?
  Halytin.com ei lähetä esitteitä. Esitteitä lisätään toisinaan jokunen kappale maailmalle lähteviin hälytintoimituksiin. Esitteet maksaa aina tavalla tai toisella asiakas ja niiden kustannukset lisättäisiin kuitenkin suoraan laitteiden myyntihintoihin. Halytin.com pyrkii pitämään hinnat kilpailukykyisinä. Joidenkin tuotteiden asennus- ja käyttöohjeet ovat myös suomenkielisinä saatavilla Halytin.com -sivustolta.

  [Takaisin]

 6. Soveltuuko se ja se hälytin autooni? Autoni on...
  Yleisesti ottaen vastaus on aina kyllä. Kaikki myytävät hälyttimet soveltuvat 12V ja negatiivisesti maadoitetun sähköjärjestelmän autoihin. Meillä ei ole myynnissä 6 voltin tai 24 voltin hälytinlaitteita niiden vähäisen kysynnän vuoksi. Kaikki VAT-hyväksyntämme ovat kaikkiin vuosimalleihin, joten VAT-hyväksytty hälyttimemme käy myös uusiin autoihin.

  [Takaisin]

 7. Onko laitteissa paljon vikoja, kun teillä on niin paljon usein kysyttyjä kysymyksiä.
  Ei ole. Halytin.com myy eniten itseasennettavia laitteita. N. 100% ongelmista johtuu virheellisestä asennuksesta tai säädöstä. N. 100% ongelmista ratkeaa lukemalla asennusohjeen ja tällä sivulla olevat usein kysytyt tekniset kysymykset. Hyvin suuri osa verkkokaupassa myydyistä laitteista on itseasennettavia laitteita, joissa kuitenkin on 10-20 johtoa kytkettävänä, kuten oikeassa autohälyttimessä yleensä onkin. Jokainen johto on kytkettävä oikein, jotta laite tekee sitä, mitä auton omistaja haluaa. Laite toimii juuri, kuten se on suunniteltu ja ohjelmoitu.

  [Takaisin]

 8. Autoni alkuperäinen kauko-ohjain on rikki ja uusi maksaa merkkiliikkeessä triljoona euroa. Saako teiltä tähän autoon sopivan kauko-ohjaimen?
  Voi. Esim. Viper 211HV on paketti, jonka mukana saat kaksi kauko-ohjainta ja muutaman lisäkanavan mukavuustoimintojen ohjaukseen.

  [Takaisin]

 9. Voiko teillä myytävällä keskuslukituksen kauko-ohjauksella korvata sen ja sen auton alkuperäisen kauko-ohjauksen?
  Voi. Esim. Viper 211HV on paketti, jonka mukana saat kaksi kauko-ohjainta ja muutaman lisäkanavan mukavuustoimintojen ohjaukseen.

  [Takaisin]