Maksu- ja toimitusehdot

Tilaaminen

YLEISET TOIMITUSEHDOT
Sinun EI TARVITSE rekisteröityä voidaksesi laskea itsellesi tarjouksia.
Ainoastaan verkkokaupan kautta tehty tilaus vaatii oikeiden yhteystietojen antamisen. Paikan päällä tehdyissä käteisostoissa ei yhteystietoja tarvitse antaa.

VERKKOKAUPPA JA POSTIMYYNTI:

Toimitusaika

Toimitusaika alkaa siitä, kun olemme saaneet maksusuorituksen tilauksesta. Toimitusaika on 1-5 työpäivää. Kaikki verkkokaupassa saatavilla olevat tuotteet ovat heti postitettavissa, kun tilaus on maksettu. Tilaus postitetaan maksusuorituspäivänä tai viimeistään maksusuoritusta seuraavana arkipäivänä. Tilaukset lähtevät Postin kuljetukseen ma-pe klo 17.

Toimitustapa

Tuote lähetetään yleensä postitse. Silloin noudatetaan maksutapaa, joka on ennakkomaksu viitenumerollisena tilisiirtona, ellei tilaajan kanssa erikseen sovita muunlaista maksutapaa.

Jokaisesta tilauksesta lähetetään automaattinen tilausvahvistus sähköpostiosoitteesta halytin[ät]halytin.com asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen tapahduttua, joten tarkista myös roskapostikansio, jos tilausvahvistusta ei näy pääkansiossa. Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse, jolloin sähköpostiosoitetta ei välttämättä tarvita ja ennakkolaskun tiedot lähetetään tekstiviestillä. Kauppiaan puhelimeen tulee tilauksesta ääni-ilmoitus ja tilaajalle lähetetään viitenumerollinen ennakkomaksulasku mahdollisimman pian tilauspäivän aikana. Kauppias lähettää myös tekstiviestin, kun tilaajan sähköpostiin on lähetetty ennakkolasku.

Ennakkolaskun eräpäivä on tilausta seuraavana arkipäivänä. Ennakkolaskun maksua helpottaa laskussa oleva viivakoodi, jota käyttäessä kannattaa vaihtaa maksun eräpäivää tilauspäiväksi, koska mitä nopeammin laskun maksaa, sitä nopeammin tilaus postitetaan. Pankkitiliote tarkistetaan aina jokaisen arkipäivän aamupäivän aikana, mutta tilauspäivänä pyritään tarkistamaan myös iltapäivällä, jos tuote on mahdollista postittaa klo 17:ään mennessä. Lähetämme tuotteet maksun saavuttua tilillemme. Yrityksen pankkitili on Nordeassa, joten Nordean asiakkailla maksusuoritus kirjautuu reaaliaikaisesti. Pankkiviiveen välttämiseksi voi muiden pankkien asiakkaat lähettää skannauksen/ruutukaappauksen maksusuorituksesta vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin. Tilaus raukeaa, jos asiakas ei maksa ennakkomaksulaskua eräpäivään mennessä. 

Yritysasiakkaille tilaus voidaan myydä laskulla ja postittaa ennen maksusuoritusta, kun kirjoitat pyynnön tilauksen lisätietokenttään tai sähköposti-ilmoituksella. Käytäntö on osoittanut, että monilla yrityksillä on erillinen laskutuspalvelu, jonka vuoksi laskun hyväksymiskierto voi kestää. Tällöin viitenumerollisen laskun eräpäivä on kahden viikon päästä tilauksesta.

Nouto myymälästä toimitustapa
Nouto myymälästä toimitustavassa tilaajalle lähetetään ennakkolasku normaaliin tapaan. Nouto myymälästä toimitustavassa on mahdollista maksaa käteisellä ja asiakas saa asianmukaisen kuitin ostoksestaan. Myös viivakoodillisen laskun mobiilimaksaminen paikan päällä on mahdollista (verkkokaupalla ei ole maksupäätettä). Verkkokaupan välittömästä läheisyydestä löytyy varmuudella sen verran ilmaista parkkitilaa, että kaupankäynti saadaan hoidettua.

Hälyttimen pakkaus- ja postikulut Suomeen

Sis. alv 24%.

Nouto myymälästä etukäteen sovittuna aikana: 0 EUR.

Economy 16: 9,99 EUR. Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin, jos se on oleellisesti postitoimipistettä lähempänä. Tilauksen lisätietokentässä voi halutessaan ilmoittaa tietyn pakettiautomaatin. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen se palautuu takaisin lähettäjälle. Noutamatta jääneen tilauksen maksupalautuksessa vähennetään yritykselle koituneet postituskulut. Tilaajan on mahdollista pidentää säilytysaikaa erillisellä maksulla Postin lähetyksen seurantasivun kautta.

Tilaus toimitetaan kirjepostina, kun lähetyspaketti on alle 3 cm paksu ja tilaajan laskutus- ja toimitusosoitteet ovat samat. Tällöin lähetys toimitetaan suoraan asiakkaan postilaatikkoon. Tilaajalle koituvat toimituskulut ovat kirjepostituksessa 3 EUR (alle 51g kirje) tai 5 EUR (yli 50g kirje) ja Economy 16 postitukseen verrattuna edullisempi hinta näkyy asiakkaalle lähetettävässä ennakkolaskussa.

Kun kirje on postitettu, lähetämme tilaajan sähköpostiin lähetysilmoituksen lisäksi valokuvan kuoresta postitushetkellä.

Selitykset postin sivulta (www.posti.fi)

Economy 16 = perillä toimipaikassa seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 16.

Tuotteita ei lähetetä postiennakolla. Ks. usein kysytyt kysymykset.      

                                                                                

Countries outside Finland:

Please leave a message in which you tell the name of the country where you want to send products you have ordered. Then you will get information about the amount of the shipping costs. In the EU area shipping costs are normally 26 EUR.

 

Peruutusoikeus (verkkokauppa ja postimyynti)
Halytin.com noudattaa kuluttajansuojalakia ja kuluttajansuojalain koti- ja etämyyntisäädöksiä. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin kauppasumma palautetaan tuotteen osalta täysimääräisenä. Postikuluja (lähetys ja palautus) ei palauteta. "Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä." Avoimissa myyntipakkauksissa olevia tuotteita voi tutkia, jos ne pysyvät priimakuntoisina. Umpeen valettuja läpinäkyviä muovipakkauksia EI SAA AVATA sen enempää liikkeessä kuin kotonaankaan, ellei osta tuotetta. Vastaavasti esim. autohälyttimen johtojen kuoriminen ja kytkeminen on tavaran käyttöönotto. Palautetun tuotteen tulee siis olla uudenveroinen ja myyntikelpoinen. Jos pakkauksia on avattu tai pakkauksesta puuttuu jotain tai tuotteissa on asiaankuulumattomia jälkiä, ei tuotteella ole palautusoikeutta. Voimme kuitenkin harkinnanvaraisesti ottaa myös sellaisen tuotteen vastaan, mutta hyvitämme enintään 50% palautetusta tuotteesta sen alentuneen myyntiarvon johdosta. Yrityksillä, yhdistyksillä ja julkisella sektorilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta.

Miten tilaan Halytin.com:ista?
Ruksi tuotteet tuotesivuilta ostoskoriisi ja viimeistele tilauksesi ja lähetä se tai tilaa lähettämällä sähköpostilla  halytin[ät]halytin.com tai soittamalla numeroon 050-3297667 (peruspuhelumaksu) lista tuotteista ja toimitusosoite sekä matkapuhelinnumero laskutustietoja varten. Saat sähköpostilla laskun. Tarkista laskun sisältö, toimitusosoite ja muut tiedot, hyväksy ja maksa se. Suoritus näkyy Halytin.com:in tilillä yleensä seuraavana pankkipäivänä, joskus kahden vuorokauden kuluttua. Kun suoritus näkyy tilillä, lähtee paketti postiin samana päivänä ja Postin seurantanumero tilaajalle joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Paketin voi noutaa toimipaikasta seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen ilmoittamalla postitoimipaikassa seurantanumeronsa tai ehkä jopa aikaisemminkin, jos se näkyy postin lähetystenseurantasivulla vastaanotettuna postitoimipaikassa.

Asennuspalvelu                                                                                                                                        Verkkokaupan Ota yhteyttä sivun kautta tai sähköpostitse voit tiedustella asennuspalvelusta. Ilmoita auton merkki, malli, vuosimalli ja sijainti sopivan asentamon löytämiseksi. Asentamot eri puolilla Suomea ovat itsenäisiä yrittäjiä, joita Halytin.com verkkokauppa voi suositella.

Takuu                                                                                                                                             Takuutuotteilla on yleensä 24 kuukauden takuu, ellei toisin mainita. Muilla tuotteilla on 6kk KSL:n mukainen vastuu tuotteiden toimivuudesta käyttötarkoituksessaan. Takuu ei koske kauko-ohjaimia tai akkusireenejä. Takuutapauksessa tuote lähetetään Halytin.com:ille tutkittavaksi ja se korjataan tai vaihdetaan kokonaan uuteen. Suoritettu takuukorjaus tai uuteen vaihto ei pidennä tai uudista takuuaikaa. Mahdollisissa vikatapauksissa on syytä ottaa aina ensin yhteyttä ja pyrkiä kartoittamaan vika yhdessä Halytin.com:in kanssa. Suurin osa ongelmista ratkeaa tarkistamalla kytkennät ja säädöt. Ehjän laitteen lähettämisen kustannukset ja tutkimiskulut maksaa asiakas. 97% takuukorjaukseen lähetetyistä laitteista osoittautuu täysin ehjiksi. Laitteen tutkimisesta veloitetaan voimassa oleva tuntiveloitus. Ennen laitteen lähettämistä on syytä tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli ostaja lähettää ehjää tavaraa takuukorjaukseen, on myyjällä oikeus laskuttaa kaikki välittömät ja välilliset kulut, esimerkiksi asian selvittelystä aiheutuneet kulut ja väitetyn vian tutkimiseen käytetty aika, sekä mahdolliset posti- ja puhelinkulut. Ehjät ja virheettömät tuotteet luovutetaan takaisin ostajalle vasta, kun niitä koskevat laskut on maksettu. 

Asiakkaiden yhteystietojen käyttö
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste säilytetään Halytin.com:in toimipaikassa osoitteessa Naavakalliontie 2 C 55, 02120 Espoo. Tilaa rekisteriseloste tai tarkista rekisteritietosi sähköpostilla. 

Asiakkaista, jotka ostavat tuotteita, kerätään nimet ja yhteystiedot takuuasioiden hoitamista varten ja maksuttoman teknisen tuen varmistamiseksi. Asiakkaiden yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä luovuteta muihin rekistereihin.

Jatka