Maksu- ja toimitusehdot

Tilaaminen

YLEISET TOIMITUSEHDOT 2019
Sinun EI TARVITSE rekisteröityä voidaksesi laskea itsellesi tarjouksia.
Ainoastaan verkkokaupan kautta tehty tilaus vaatii oikeiden yhteystietojen antamisen. Paikan päällä tehdyissä käteisostoissa ei yhteystietoja tarvitse antaa.

VERKKOKAUPPA JA POSTIMYYNTI:

Toimitusaika

Toimitusaika alkaa siitä, kun olemme saaneet maksusuorituksen tilauksesta. Toimitusaika on 1-5 työpäivää. Normaalisti tuote postitetaan maksusuorituspäivänä tai maksusuoritusta seuraavana arkipäivänä ja mikäli tuotteiden postitus jostakin syystä viivästyy seuraavasta arkipäivästä, ilmoitamme siitä asiakkaalle.

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat heti saatavilla, eli mitään tuotteita ei tarvitse lähteä tilaamaan ulkomailta ellei tuotteen kohdalla erikseen lue, että tuote on loppunut.

Toimitustapa
Tuote lähetetään yleensä postitse. Silloin noudatetaan maksutapaa, joka on ennakkomaksu viitenumerollisena tilisiirtona. Ennakkolaskun maksua helpottaa viivakoodi.

Yksityisasiakkaille viitenumerollinen ennakkomaksulasku lähetetään asiakkaan tekemän tilauksen jälkeen mahdollisimman pian sähköpostilla. 

Tilausvahvistus tulee normaalisti tilauksen tehtyä välittömästi tilaajan sähköpostiin, mutta jotkut sähköpostioperaattorit saattavat tulkita Halytin.com:lta lähetetyn tilausvahvistuksen roskapostiksi, jolloin tilausvahvistus ei mene perille. Verkkokaupan liikkeenharjoittaja näkee omasta sähköpostistaan, että menikö tilausvahvistus perille, joten tilaajan ei tarvitse huolehtia asiasta. Jos tilausvahvistus ei mene perille tilaajan sähköpostiin, tilaajalle lähetetään ennakkolaskun tiedot tekstiviestinä, kuin myös lähetyksen seurantatiedot. Kuitti maksetusta tilauksesta lähetetään paperiversiona tilauksen mukana.

Ennakkomaksulaskussa on muutama päivä maksuaikaa, mutta mitä nopeammin laskun maksaa, sitä nopeammin tuote lähetetään. Pankkitiliote tarkistetaan aina jokaisen arkipäivän aamupäivän aikana, mutta tilauspäivänä pyritään tarkistamaan myös iltapäivällä, jos tuote on mahdollista postittaa klo 17:ään mennessä. Kiireellisissä tapauksissa maksusuoritteen sähköisen tositteen/ruutukaappauksen voi lähettää sähköpostilla, jos pankkiviivettä ei ole mahdollista odottaa. Ennakkomaksulaskun eräpäivään saakka asiakas voi muokata tai peruuttaa tilauksen ilman kustannuksia. Ennakkomaksulaskussa ei ole viivästyskorkoa. Tilaus raukeaa, jos asiakas ei maksa ennakkomaksulaskua eräpäivään mennessä. Verkkokaupassa on Tilauksen peruutus välilehti, jonka voi peruutustapauksissa täyttää, jolloin myös tuotteen varaus raukeaa.

Yritysasiakkailta ei edellytetä ennakkomaksua, koska käytäntö on osoittanut, että monilla yrityksillä on erillinen laskutuspalvelu, jonka vuoksi laskun hyväksymiskierto voi kestää. Siksi yritysasiakkaille voidaan lähettää normaali viitenumerollinen lasku, jonka eräpäivä on kahden viikon päästä ja tuotteet voidaan postittaa tilauksen tapahduttua mahdollisimman pian, vaikka maksua ei ole vielä suoritettu. Jätä tilauksen lisätietokenttään viesti, jos ennakkomaksutapa ei sovi yrityksellenne maksutavaksi, muuten maksutapana on ennakkomaksu.

Nouto myymälästä toimitustapa
Nouto myymälästä toimitustavassa tilaajalle lähetetään ennakkolasku normaaliin tapaan. Nouto myymälästä toimitustavassa on mahdollista maksaa käteisellä ja asiakas saa asianmukaisen kuitin ostoksestaan. Myös viivakoodillisen laskun mobiilimaksaminen paikan päällä on mahdollista (verkkokaupalla ei ole maksupäätettä). Verkkokaupan välittömästä läheisyydestä löytyy varmuudella sen verran parkkitilaa, että kaupankäynti saadaan hoidettua. Raskaalla kalustolla ajaville tapaamispaikaksi voidaan etukäteen sopia Kehä 1 varrella oleva Pohjois-Tapiolan S-marketin/ABC:n parkkipaikka.

Hälyttimen pakkaus- ja postikulut Suomeen

Sis. alv 24%.

Nouto myymälästä etukäteen sovittuna aikana: 0 EUR.

Economy 16: 9,99 EUR. Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin, jos se on oleellisesti postitoimipistettä lähempänä. Tilauksen lisätietokentässä voi halutessaan ilmoittaa tietyn pakettiautomaatin.

Tilaus toimitetaan kirjepostina, jos lähetyspaketti on alle 3 cm paksu. Tällöin lähetys tulee suoraan asiakkaan postilaatikkoon. Tilaajalle koituvat toimituskulut ovat kirjepostituksessa 5 EUR ja Economy 16 postitukseen verrattuna edullisempi hinta näkyy asiakkaalle lähetettävässä ennakkolaskussa.

Selitykset postin sivulta (www.posti.fi)

Economy 16 = perillä toimipaikassa seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 16.

Tuotteita ei lähetetä postiennakolla. Ks. usein kysytyt kysymykset.      

                                                                                

Countries outside Finland:

Please leave a message in which you tell the name of the country where you want to send products you have ordered. Then you will get information about the amount of the shipping costs. In the EU area shipping costs are normally 26,90 EUR.

 

Peruutusoikeus (verkkokauppa ja postimyynti)
Halytin.com noudattaa kuluttajansuojalakia ja kuluttajansuojalain koti- ja etämyyntisäädöksiä. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin kauppasumma palautetaan tuotteen osalta täysimääräisenä. Postikuluja (lähetys ja palautus) ei palauteta. "Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä." Avoimissa myyntipakkauksissa olevia tuotteita voi tutkia, jos ne pysyvät priimakuntoisina. Umpeen valettuja läpinäkyviä muovipakkauksia EI SAA AVATA sen enempää liikkeessä kuin kotonaankaan, ellei osta tuotetta. Vastaavasti esim. autohälyttimen johtojen kuoriminen ja kytkeminen on tavaran käyttöönotto. Palautetun tuotteen tulee siis olla uudenveroinen ja myyntikelpoinen. Jos pakkauksia on avattu tai pakkauksesta puuttuu jotain tai tuotteissa on asiaankuulumattomia jälkiä, ei tuotteella ole palautusoikeutta. Voimme kuitenkin harkinnanvaraisesti ottaa myös sellaisen tuotteen vastaan, mutta hyvitämme enintään 50% palautetusta tuotteesta sen alentuneen myyntiarvon johdosta. Yrityksillä, yhdistyksillä ja julkisella sektorilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta.

Miten tilaan Halytin.com:ista?
Ruksi tuotteet tuotesivuilta ostoskoriisi ja viimeistele tilauksesi ja lähetä se tai tilaa lähettämällä sähköpostilla tai soittamalla numeroon 050-3297667 (peruspuhelumaksu) lista tuotteista ja toimitusosoite sekä matkapuhelinnumero laskutustietoja varten. Saat sähköpostilla laskun. Tarkista laskun sisältö, toimitusosoite ja muut tiedot, hyväksy ja maksa se. Suoritus näkyy Halytin.com:in tilillä yleensä seuraavana pankkipäivänä, joskus kahden vuorokauden kuluttua. Kun suoritus näkyy tilillä, lähtee paketti postiin samana päivänä ja Postin seurantanumero tilaajalle joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Paketin voi noutaa toimipaikasta seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen ilmoittamalla postitoimipaikassa seurantanumeronsa tai ehkä jopa aikaisemminkin, jos se näkyy postin lähetystenseurantasivulla vastaanotettuna postitoimipaikassa.

Asennuspalvelu                                                                                                                                                                  Verkkokaupan Ota yhteyttä sivun kautta voit tiedustella asennuspalvelusta. Ilmoita auton sijainti sopivan asentamon löytämiseksi.

Takuu                                                                                                                                             Takuutuotteilla on yleensä 24 kuukauden takuu, ellei toisin mainita. Muilla tuotteilla on 6kk KSL:n mukainen vastuu tuotteiden toimivuudesta käyttötarkoituksessaan. Takuu ei koske kauko-ohjaimia tai akkusireenejä. Takuutapauksessa tuote lähetetään Halytin.com:ille tutkittavaksi ja se korjataan tai vaihdetaan kokonaan uuteen. Suoritettu takuukorjaus tai uuteen vaihto ei pidennä tai uudista takuuaikaa. Mahdollisissa vikatapauksissa on syytä ottaa aina ensin yhteyttä ja pyrkiä kartoittamaan vika yhdessä Halytin.com:in kanssa. Suurin osa ongelmista ratkeaa tarkistamalla kytkennät ja säädöt. Ehjän laitteen lähettämisen kustannukset ja tutkimiskulut maksaa asiakas. 97% takuukorjaukseen lähetetyistä laitteista osoittautuu täysin ehjiksi. Laitteen tutkimisesta veloitetaan voimassa oleva tuntiveloitus. Ennen laitteen lähettämistä on syytä tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli ostaja lähettää ehjää tavaraa takuukorjaukseen, on myyjällä oikeus laskuttaa kaikki välittömät ja välilliset kulut, esimerkiksi asian selvittelystä aiheutuneet kulut ja väitetyn vian tutkimiseen käytetty aika, sekä mahdolliset posti- ja puhelinkulut. Ehjät ja virheettömät tuotteet luovutetaan takaisin ostajalle vasta, kun niitä koskevat laskut on maksettu. 

Asiakkaiden yhteystietojen käyttö
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste säilytetään Halytin.com:in toimipaikassa osoitteessa Naavakalliontie 2 C 55, 02120 Espoo. Tilaa rekisteriseloste tai tarkista rekisteritietosi sähköpostilla. 

Asiakkaista, jotka ostavat tuotteita, kerätään nimet ja yhteystiedot takuuasioiden hoitamista varten ja maksuttoman teknisen tuen varmistamiseksi. Asiakkaiden yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä luovuteta muihin rekistereihin.

Jatka