Tuotetiedot

Tuote 1 / 5 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Sireenit

24.90€

DEI 515ESP akkusireeni (asiakaspalautettu)

Tämä DEI 515 ESP akkusireeni on asiakaspalautettu, koska ilmeni, että se ei ollut yhteensopiva Avital 3300 LCD autohälyttimen kanssa. Halytin.com verkkokaupassa myynnissä olevan Viper 3606V LC3 autohälyttimen kanssa DEI 515 ESP akkusireeni on yhteensopiva.

Tämä DEI 515 ESP akkusireeni on muuten täysin uudenveroinen, paitsi että DEI 515 ESP akkusireenin mukana tulevassa lyhyessä johtosarjassa, jossa on kolme johtoa ja kolme liitintä (yksi valkoinen liitin, jossa kaikki kolme johtoa ja kaksi mustaa liitintä oranssin johdon toisessa päässä) ei ole enää alkuperäisessä mallissaan, koska se on juottamalla kytketty autoon kiinni ja oranssi johto piti katkaista. Pitkä sireenissä kiinteästi kiinni oleva kolmijohtoinen kaapeli on uutta vastaava ja sireenin alkuperäinen kiinnitysteline, jossa oli asennusjälkiä on vaihdettu uuteen täsmälleen samanlaiseen kiinnitystelineeseen, joka on otettu yhdestä jo mallistosta poistuneesta Directedin sireenistä.

Oikean alakulman kuvassa vasemmalla on alkuperäinen johtosarja ja oikealla puolella on tämän asiakaspalautetun DEI 515 ESP akkusireenin leikattu johtosarja. Mukana tulee kaksi puristusliitintä, jolla johdot saadaan kytkettyä helposti takaisin yhteen, jos on tarve.
 

 


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös