Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 5 / 7 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

189.00€

Clifford 330X1 autohälytinClifford 330X1 CAN autohälytin soveltuu uusiin CAN-väylällä varustettuihin 12 voltin miinusmaadoitetun sähköjärjestelmän ajoneuvoihin, kuten Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Fiat, Hyundai, Mitsubishi, Mercedes Benz, Peugeot, Seat, Subaru, Volkswagen. KS. TUOTETIETOJEN ALAOSASSA OLEVA PDF-ESITE (VEHICLE APPLICATION GUIDE), JOSTA NÄKEE, ETTÄ MIKÄ CLIFFORDIN 330X:N VERSIO ON YHTEENSOPIVA TIETTYYN AUTOMERKKIIN. HUOM! Mikäli autoasi ei löydy PDF-esitteestä, siihen saattaa sopia 330X3 versio, jonka tilaamisesta voit tiedustella kauppiaalta. Kyseistä mallia ei ole tällä hetkellä varastossa, mutta sitä on mahdollista tilata noin viikon toimitusajalla.  

Ainoastaan auton omilla kauko-ohjaimilla ohjattavaksi! Tässä autohälyttimessä EI OLE kauko-ohjaimia. Tämä kytketään päälle ja pois auton omilla kauko-ohjaimilla. Clifford 330X autohälyttimet ovat helppoja asentaa.

Clifford 330X1 autohälyttimen ja XKloader2-kaapelin ostaja saa asennuksen ajaksi tunnuksen, jolla voidaan ladata autokohtainen softa ja tunnuksen takana on myös autokohtaiset, usein valokuvia sisältävät asennusohjeet, jotka lähetetään sähköpostitse PDF-tiedostona.
 

Clifford 330X1 myyntipakkaus sisältää:

-LED
-Valet-painike
-paniikkitoiminto
-sisätilan liiketunnistin (ultraääniliikeilmaisin DEI509U)
-515ESP akkuvarmennettu älysireeni
-lisäkanavalähtö mukavuustoimintojen ohjaukseen
(esim. tavaratilan luukun tai lämmityksen kauko-ohjaus)
-liitäntä kaksikenttäiselle lisätunnistimelle, esim. esivaroittavalle mikroaaltotutkalle Ampire MS508 tai kaksitasoiselle iskuntunnistimelle 504D.
-suomenkielinen omistajan opas
-suomenkielinen asennusopas
-englanninkieliset asennus- ja omistajan oppaat

Suositeltavat lisävaruste:

XKloader2 ohjelmointikaapeli, jolla ladataan autokohtainen ohjelmisto CAN-väyläautoon, tarvitaan hälyttimen lisäksi.

Sivun alaosassa kohdassa Tuotevaihtoehdot: olevasta pudotusvalikossa voit valita, että lataako kauppias veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen vai ostatko XKloader2 ohjelmointikaapelin omaksi 39 EUR hintaan ja saat asennuksen ajaksi käyttöösi tunnuksen latausta varten. Kauppias voi myös kaapelin ostajalle ladata veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen.

Laite on vakuutusyhtiöiden hyväksymä eli ns. VAT-hyväksytty laite ja toki myös EU:n ajoneuvojen varkaudenestolaitedirektiivin 56/56 vaatimusten mukainen.

Katso tuotteen pdf esite-> Katso pdf esite


Tuotevaihtoehdot:
XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN:
Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN
39.00€
Saatavilla
Osta heti
Liiketunnistin (2-kenttäinen mikroaaltotutka) Ampire MS508
49.90€
Saatavilla
Osta heti
Iskutunnistin DEI 504D
19.00€
Saatavilla
Osta heti
Magneettikytkin hälytinjärjestelmiin DEI 8600
14.00€
Saatavilla
Osta heti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös