Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 28 / 51 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lisävarusteet

69.00€

Bitwriter ohjelmointityökalu DEI 998T

Innovaatiopalkintovoittaja Bitwriter® on suositeltu tapa ohjelmoida nopeasti ja täsmällisesti Directed Electronics ESP2 turva- ja mukavuusjärjestelmiä sisältäen DEI:n kaukokäynnistys- ja avaimettomat systeemit. 

Bitwriter ohjelmointityökalu DEI 998T ei ole välttämätön Directedin autohälyttimien asennuksessa ja autohälyttimen perusominaisuudet ovat riittävät, mutta Bitwriterilla on mahdollista ohjelmoida tiettyjä lisäominaisuuksia.

Englanninkieliset käyttöohjeet.

Tuotepakkaus sisältää 1 kpl Bitwriter kaapeli DEI 8998.

Bitwriter ESP 48" ohjelmointikaapeli DEI 8999 tulee kaupan päälle ilman lisähintaa Bitwriter ohjelmointityökalu DEI 998T:n ostajalle.

HUOM! Tämä Bitwriter on versio 2.4, eli sitä ei voida käyttää ilman erillisten päivitysosien ostoa ja asennusta Viper 3606V autohälyttimen ohjelmointiin (vaatii vähintään version 2.7), mutta Viper 3105V eli Viper 350 PLUS autohälytin vaatii vähintään version 2.4, eli sen ohjelmointiin tämä Bitwriter kelpaa.

Varastossa on yksi kappale Bitwriter upgrade kit version 2.6 (kuvassa), jonka tämän Bitwriterin ostaja saa kaupan päälle ilman lisähintaa.

Tämän Bitwriterin paristokannen alta löytyvän tarran numero on 7B. Viper 3606V autohälytin soveltuu erityisesti uudempiin CAN-väyläautoihin, joiden ohjelmointi tapahtuu DBALL2 lisäboksin ja XKLoader2 kaapeleilla, eli silloin ei Bitwriteria tarvita.

 

 

 


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Viper 3106V autohälytin
119.00€
Saatavilla
Osta heti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös