Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 6 / 7 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Kaikki hälyttimet

179.00€

Avital 3305L autohälytin

Tämä on muuten Avital 2300:sta vastaava laite, paitsi, että tämä on kaksisuuntainen! Mikä parasta, voit halutessasi päivittää Avital 2300:n tähän laitteeseen ja myydä Avital 2300 -hälyttimesi pois tämän paketin mukana tulevan johtosarjan kera!

Tämä kaikkiin autoihin sopiva hälytin on nyt erityisen helppo asentaa myös CAN -väyläautoon. Vanhempiin autoihin laite asennetaan, kuten legendaarinen Avital 2300 aikanaan. Avital 3305L on D2D -yhteensopiva, joten voit asentaa sen MYÖS CAN -väyläautoon XpressKit DBALL2 lisäboksin avulla ja autoon kytkettäväksi jää vain neljä johtoa. Voit toki asentaa laitteen myös perinteisellä tavalla can-väyläautoon, mutta lisäboksin avulla asennustyö kestää 1,5 - 2 tuntia. Kytke sovitinboksi läppärisi USB-porttiin XKLoader2 -kaapelilla ja flashaa autokohtainen firmware suoraan Xpresskit.com webbisivulta. Boksi kiinni tähän hälyttimeen "naps" ja autoon kytket vain +12V, maadoituksen sekä CAN HIgh ja CAN Low -johdot. XpressKit DBALL2 ja XKLoader2 -kaapeli ovat erikseen tilattavia lisävarusteita. Halytin.com:lta ostetun autohälyttimen mukana saa käyttöönsä tunnuksen, jolla asennus CAN-väyläautoon on ylipäätänsä mahdollista. Vanhempiin CAN-väylättömiin autoihin asennus tapahtuu ilman DBALL2 lisäboksia ja XKLoader2 -kaapelia. 

XpressKit DBALL2 toisen sukupolven dataväylän lisäboksi ja XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN löytyvät sivun alaosasta "Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista". XKLoader2-kaapelin tuotetiedoissa olevasta pudotusvalikosta voit valita, että lataako kauppias veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen vai ostatko XKloader2 ohjelmointikaapelin omaksi 39 EUR hintaan ja saat asennuksen ajaksi käyttöösi tunnuksen latausta varten. Kauppias voi myös kaapelin ostajalle ladata veloituksetta autokohtaisen ohjelmiston hälyttimeen.

Tämän sivun alaosassa on PDF-esite, jossa olevasta taulukosta nähdään, että mihin automalleihin DBALL2 on yhteensopiva. Sekä neliö että kirjainyhdistelmät kuten RSR tarkoittavat yhteensopivuutta. Joihinkin automalleihin tarvitaan Ampire CAC300 lisäboksi autokohtaisesti ohjelmoituna, jollainen voidaan tilata pyydettäessä.

Tilauksen lisätietokentässä voi halutessaan jättää auton merkin, mallin ja iän, koska valmistajan kirjastosta on mahdollista ladata PDF-tiedostoja autokohtaisista valokuvallisista asennusohjeista 1960-luvulta lähtien. Samalla voidaan selvittää, että onko autossasi CAN-väylä.

Avital 3305L autohälyttimen ostajan on mahdollista saada asennuksen ajaksi lainaksi Bitwriter-ohjelmointityökalu DEI 998T versio 2.9, joka ei ole välttämätön Directedin autohälyttimien asennuksessa ja autohälyttimen perusominaisuudet ovat useimmille riittävät, mutta Bitwriterilla on mahdollista ohjelmoida tiettyjä lisäominaisuuksia. Mikäli tilaaja haluaa Bitwriter-ohjelmointityökalun lainaksi, tulee hänen postittaa se omakustanteisesti takaisin kohtuullisen ajan kuluessa.

Keskuslukituksen kauko-ohjaus toimii hyvin ilman erikseen ostettavia diodeja, mutta tilaukseen lisätään 10 EUR lisähinnalla 2 kpl 6 Amp diodeja siten, että diodipari on juotettu ja kutistemuovilla sidottu valmiiksi johtosarjaksi, joista diodiparin toiselta puolelta johtopari menee vilkkuihin ja toiselta puolelta hälyttimeen. Vilkkujen kytkentätavat selitetään perusteellisesti suomenkielisissä asennusohjeissa. Vilkut eivät ole välttämättömät, mutta tuovat mukavuutta, kun ne välähtävät auton avaamisen/lukituksen yhteydessä. Tällöin käyttäjä voi lukita auton kaukaa tai rakennuksen ikkunalasin läpi, jolloin vilkkuvälähdys osoittaa lukituksen.

Lisätunnistimet-välilehdeltä löytyy vapaaehtoiset lisätunnistimet Liiketunnistin (2-kenttäinen mikroaaltotutka) Ampire MS508 hintaan 49,90 EUR sekä Ampire AS100 kallistustunnistin hintaan 35 EUR. Huomaa, että Directedin autohälyttimiin on mahdollista liittää vain yksi lisätunnistin, joten esim. mikroaaltoliiketunnistin ja kallistustunnistin eivät voi olla samaan aikaan kytkettynä.

Avital 3305L autohälyttimessä on keskuslukituksen ohjausreleet vakiona keskusyksikön piirilevyllä, jotka kestävät virtaa 15A saakka. Tarvikeovimoottorin kuormitusvirran kulutus on 2,5A, eli keskuslukitusrelettä ei tarvita, kun käytetään tarvikeovimoottoreita. Keskuslukitusrele tarvitaan silloin kun on alipaineella toimiva keskuslukitus niin se syöttää sille alipainepumpulle jatkuvaa 12V jännitettä. DEI 451m keskuslukitusreleen tuoteinfosivulla eritellään viime vuosituhannen automalleja, joissa DEI 451m keskuslukitusrele tarvitaan. 

Verkkokaupan Keskuslukitus-välilehdeltä löytyvää 27 EUR maksavaa Keskuslukitusrelettä DEI 451m voi joissakin vanhoissa autoissa tarvita (kerrotaan tarkemmin releen tuotetiedoissa).

Toteuttaaksesi tällä laitteella kauko-ohjattavan keskuslukituksen autoon, jossa ei ole keskuslukitusta lainkaan, tarvitset 2-johtoisen ovimoottorin: 1 kpl/ovi
HUOM: Jos olet asentanut yllä mainitut 2-johtoiset ovimoottorit, niin keskuslukitus toimii vain kauko-ohjaimella. Avaimella aukeaa vain avattava ovi. Jos haluat myös toimivan jälkiasennetuilla ovimoottoreilla toteutetun keskuslukituksen, valitse Avital 3305L ja valmis keskuslukituspaketti, jossa on joko yksi tai kaksi 5-johtoista ovimoottoria ja erillinen ovista ohjattava releboksi tai kaksioviseen autoon 2 kpl 5-johtoisia ovimoottoreita ja pelkkä keskuslukituksen ohjausboksi Avitalin lisäksi. Käytäntö on osoittanut, ettei lukitusta tule juurikaan auton avaimilla ohjattua, kun on käytettävissä kauko-ohjainkin.

Jos asennat Avital 3305L:n autoon, jossa on jo avaimella ohjattava keskuslukitus, toimii keskuslukitus tietenkin luonnollisesti edelleen auton avaimilla, mutta tuskin koskaan tulet sitä auton avaimilla enää käyttämään.

 

Haluttaessa ohjata sisävaloja hälyttimen lähdöllä H1/4 (musta/valkoinen), niin lisärele tarvitaan aina jos sisävalon kuluttama virta on yli 200mA.
Lisäreleen tarve on autokohtainen, joissain autoissa saattaa olla valmiina releitä, taikka sitten sisävalot voi olla toteutettu pienivirtaisilla LED:eillä.

Sivun yläosan kuvien joukossa on piirrettynä kaksi kytkentäkaaviota, jotka selventävät asiaa. Nämä siis koskevat "perinteisesti" hehkulampuilla ja ilman releitä toteutettuja sisävaloja. Tällöin tilaajan pitää ostaa 5-napainen kytkentärele, jos hän haluaa ohjata sisävaloja hälyttimellä. Toisessa pudotusvalikossa tilaukseen lisätään 2,5 EUR hintainen Directedin 5-napainen vaihtokärkirele, 12V.

Jos et halua yllämainittuja lisävarusteita, valitse pudotusvalikosta kielteinen vaihtoehto.

Jos tarvitset erillisiä jälkiasennettavia luukkukytkimiä, lisää ne itse tilaukseesi (Lisävarusteet-välilehdeltä löytyy Pin-kytkin DEI 8607 tai magneettikytkin DEI 8600, jossa on johdotukset valmiina). Niitä voit tarvita esimerkiksi konepellille tai tavaratilan luukulle, ellei alkuperäisiä voi hyödyntää. Luukkukytkimen tarve riippuu täysin autosta. Monesti konepelti tarvitsee kytkimen, koska alkuperäisessä ei ole tunnistinta. Luukkukytkimen toteutukseen käytetään normaalisti Pin-kytkintä, mutta tarrakiinnityksen ansiosta magneettikytkin voi olla joissakin autoissa helpompi vaihtoehto. Myös ovikytkimet pitää lisätä itse tilaukseen, jos sellaisia tarvitsee.

Erillisenä lisävarusteena myytävä 19 EUR hintainen Viper-sähköluminenssilogomerkki DEI 620V eli indikaattorivalomerkki käskee varasta perääntymään. Saatavilla myös Hornet-sähköluminenssilogomerkkinä.Vakio-ominaisuuksia:

 • 2-suuntainen LCD-kauko-ohjain (kantama 1500 jalkaa eli 457m) ja 1-suuntainen kauko-ohjain
 • 4 vastaanotinkanavaa
 • 3 lisäkanavalähtöä mukavuustoiminnoille
 • ajonesto
 • sisävalon ohjaus (syttyy, kun kytket hälyttimen pois jne.)
 • keskuslukituksen ohjaus (releet vakiona)
 • kaksitasoinen säädettävä iskuntunnistin
 • useita tunnistinmahdollisuuksia (esivaroittava Ampire MS508 mikroaaltotutka käy suoraan luukkukytkinliitäntään)
 • kuusiääninen sireeni
 • toinen avauspulssimahdollisuus
 • automaattinen päälle kytkentämahdollisuus
 • äänetön toimintomahdollisuus
 • virtalukolla ohjattava keskuslukitusmahdollisuus
 • passiivinen lukitusmahdollisuus
 • 0,8/3,5 sekunnin keskuslukituspulssin valinta
 • yksi lukituspulssi tai kaksoislukituspulssi
 • takuu 24kk
 • Laite on Suomessa laillinen, joten sen saa asentaa autoon Suomessa vaarantamatta auton palovakuutusta ja sähköturvallisuutta:
  • e-mark
  • radio- ja telepäätelaitedirektiivin 1999/5/EY R-TTE vaatimustenmukainen
  • ajoneuvojen pienjännitelaitedirektiivin 1995/54/EY vaatimustenmukainen
  • ajoneuvojen varkaudenestolaitedirektiivin 1995/56/EY vaatimustenmukainen

Pakkauksen sisältö

1 kpl Avital 3305L erillinen keskusyksikkö
1 kpl 12-napainen pääjohtosarja
1 kpl 7-napainen keskuslukitusjohtosarja
1 kpl 3-napainen lisäjohtosarja
1 kpl Valet -painike
1 kpl LED integroituna antennivastaanottimeen
1 kpl 4-painikkeinen kauko-ohjain
1 kpl 5-painikkeinen LCD-kauko-ohjain
1 kpl sireeni ja kiinnike
1 kpl 10A sulake vilkkujärjestelmälle
1 kpl 15A päävirtasulake keskusyksikölle
1 kpl suomenkielinen omistajan opas
1 kpl suomenkielinen asennusopas
1 kpl englanninkielinen omistajan opas
1 kpl englanninkielinen asennusopas
2 kpl Avital -ikkunatarroja

Laite on EU:n ajoneuvojen varkaudenestolaitedirektiivin 95/56/EY ja ajoneuvojen pienjännitelaitedirektiivin 95/54/EY vaatimusten mukainen, joten voit yrittää vaatia VAT-hyväksyntää vastaavat edut kaskovakuutuksestasi EY:n ryhmäpoikkeusasetuksen 358/2003 mukaisesti tai vaihtaa vakuutusyhtiötäsi parempaan. Alennukset yleensä on saatukin, mutta omavastuun poiston kanssa on ollut tiukempi linja. Autoasi ei kuitenkaan varasteta, jos siinä on Avital 3305L, joten et tarvitse sitä omavastuun poistoakaan.

 

DEI:n järjestelmille tyypillisiä standardiominaisuuksia:
Ominaisuudet vaihtelevat tuotekohtaisesti.Vaihtuva koodi

Clone-Safe® Code-Hopping® 266 Codes

Kopiosuojattu vaihtuva koodi on turvajärjestelmien kehittyneintä teknologiaa. Tällainen kauko-ohjain ei koskaan lähetä samaa koodia uudestaan. Code-Hopping® suunniteltiin, koska kauko-ohjainten lähettämiä koodeja tallentavilla vastaanottimilla sieppaavat autovarkaat lisääntyivät. Johtavaa turvajärjestelmää parannettiin useita koodeja käyttävillä Code-Hopping® -kauko-ohjaimilla turvallisuuden lisäämiseksi. Code-Hopping® tarjoaa kehittyneen suojan koodisieppareita vastaan.

Hälytyksen keskeytys

Keskeyttää jo alkaneen hälytyksen kytkemättä itse hälytintä ja keskuslukitusta pois päältä.
 

Soft Chirp®

Päälle ja pois kytkentä ilmaistaan 6 desibeliä normaalia sireenin ääntä heikommalla äänimerkillä. Voit siis valita joko tämän vaimennetun tai kovemman äänimerkin tai äänettömän toiminnon.


Failsafe ®

Failsafe® -ajonesto

Kaikissa DEI:n hälytinlaitteissa on 1-3 ajonestopiiriä. Failsafe® -ajonesto pitää autosi siellä, minne sen pysäköit. Luvaton käyttäjä ei voi käynnistää autoasi, vaikka hänellä olisi virta-avain, jos järjestelmä on päällä. Hälyttimen ja turvajärjestelmän ero on siinä, että turvajärjestelmässä on lisäksi ajonestolaite.
 

Aktiivinen päälle kytkentä

Järjestelmän päälle ja pois kytkentä kauko-ohjaimella
 

Passiivinen päälle kytkentä

Kun tämä toiminto on valittuna, järjestelmä kytkeytyy päälle 30 sekunnin kuluttua autosta poistumisen jälkeen (kun viimeinen ovi on suljettu). Tähän voidaan liittää keskuslukituksen ohjaus ja sähköikkunoiden sulkeminen.
 

Kuusiääninen Revenger® sireeni

Sireeni päästelee vuorotellen toinen toistaan iljettävämpiä ääniä herättäen kaikkien huomion.
 

Stinger® Doubleguard® kaksitasoinen iskuntunnistin

Stinger Doubleguard® erottaa heikon ja voimakkaan iskun. Kehittyneen teknologiansa ansiosta se antaa varoitusääniä pienemmistä iskuista (renkaisiin potkiminen) ja laukaisee koko hälytyksen kovemmasta iskusta (ikkunan hakkaaminen työkalulla). Tämä on erinomainen ominaisuus suojaamaan autoasi parkkipaikoilla kolhijoita vastaan. Kun kolhija laukaisee hälytyksen, se herättää huomiota ja paikalta pakeneminen on hankalaa. Uusimmissa malleissa iskuntunnistimen molemmat herkkyydet voi säätää suoraan kauko-ohjaimella konttaamatta auton jalkatilassa.


Kauko-ohjaimella palvelijapysäköintitilaan

Valet -toiminto (palvelijapysäköintitila) kauko-ohjaimella

Missä on Valet -painike? Lukitussa hansikaslokerossa! Avaa ajoneuvon ovi ja siirry Valet -tilaan ja pois painamalla kauko-ohjaimen painikkeita järjestyksessä 1-2-1. Kauko-ohjattu Valet -tila kytkee turvajärjestelmät pois, mutta jättää mukavuustoiminnot päälle. Voit kytkeä turvajärjestelmän pois päältä autonkorjaustoimintoja tai palvelijapysäköintiä varten vain painamalla kauko-ohjaimen painikkeita. Ylellisyyttä kauko-ohjaimella. Ei kiinteän Valet -painikkeen etsiskelyä ja jalkatilassa konttaamista. Voit helposti asettaa autosi aina Valet -tilaan, kun viet sen huoltoon tai luovutat pesuun tai palvelijapysäköintiin.


LED -merkkivalo

LED-merkkivalo

Palvelee diagnostiikassa ja näkyvänä varkaiden karkottimena.
 

Pakotettu automaattinen päälle kytkentä

Automaattisen päälle kytkennän seuraava taso. Kytkee turvajärjestelmät päälle, vaikka unohtaisit tai jättäisit tarkoituksella tai pakotettuna oven auki. Järjestelmä vain ohittaa kyseisen silmukan kytkeytyessään päälle tunnin kuluttua. Pakkopassiivisen kytkentäominaisuuden täytyy olla valittuna. Käytä Valet-painiketta ja tiettyä painallusten lukumäärää salaisena kytkimenäsi. Erinomainen ominaisuus siltä varalta, että auto vain unohtuu ovet avoimena johonkin tai se viedään väkisin käyttäen avaimia.
 

Automaattinen ajonesto AED

Tämä on mainio ominaisuus, jos unohdat tai jätät tarkoituksella autosi ovet auki. Ajonesto kytkeytyy itsestään tietyn ajan kuluttua (yleensä 30 sekunnin kuluttu) siitä, kun avain otetaan virtalukosta.


NPC

Häiriöiden/häirinnän estopiiri

(Nuisance Prevention Circuitry™) NPC
Ympäristön häiriöiden tai häirinnän estopiiri. Nerokas ominaisuus, joka huomioi ukonilmat, lentokenttien parkkipaikat, tai autolauttamatkustuksen. Mikäli jokin silmukka, esim. iskuntunnistimen hälytystaso laukeaa kolme kertaa tunnin aikana, se jätetään tunniksi pois seurannasta ja palautetaan automaattisesti tilanteen rauhoituttua. Kaikki muut silmukat ja ajonesto ovat kytkettyinä koko ajan. Hälyttimen pois kytkeminen ei nollaa aktivoitunutta NPC:tä vaan käynnistysvirta on käytettävä päällä. Ei jatkuvia turhia tai ilkivaltaisia hälytyksiä. Tämä ominaisuus on kaikissa DEI:n järjestelmissä.


Hiljainen tila
 

Äänetön toiminto Silent Mode™

Hiljennä järjestelmäsi halutessasi kauko-ohjaimella. Ota huomioon naapurisi tai käytä tätä toimintoa yleensä aina kuin vain mahdollista. Paina 2-painiketta sekunnin ajan ennen päälle tai pois kytkentää. Äänetön toiminto hiljentää kaikki kytkentä-äänimerkit, myös silmukoiden ohitusmerkit sekä iskuntunnistimen varoitustoiminnot kyseisen päälle kytkentäkerran ajaksi.
 

Oppimistoiminto

Jokaiselle DEI -turvajärjestelmälle voidaan opettaa jopa neljä kauko-ohjainta. Toiminto helpottaa kadonneen kauko-ohjaimen korvaamista. Useita järjestelmiä voidaan ohjata samoilla ohjaimilla, edellyttäen tietenkin, että ne on opetettu kyseisille järjestelmille. Opetetut kauko-ohjaimet ja kaikki muutkin asetukset säilyvät keskusyksikön muistissa, vaikka ajoneuvon akku kytkettäisiin irti. Kadonneen tai rikkoutuneen tai varastetun kauko-ohjaimen voi helposti ja nopeasti poistaa laitteen muistista.
 

Paniikkitoiminto ja ajoneuvon etsintätoiminto

Täysi hälytys laukaistaan, jos painiketta 1 pidetään painettuna. Omistaja voi säikäyttää potentiaalisen ilkivallan tekijän jo etukäteen esim. ravintolasta käsin, eikä tarvitse ottaa riskiä ajoneuvon kolhiintumisesta. Toimintoa voidaan käyttää myös auton etsintään suurelta parkkipaikalta (mikäli auto ei löydy pienemmillä ääni- ja valomerkeillä). Paniikkitoimintoa voi käyttää myös huomion herättämiseen, jos tulee itse uhatuksi autonsa lähettyvillä.


Ajoneuvon etsintätoiminto

 

Keskuslukituksen ohjaus virta-avaimella

Mikäli toiminto on valittu, lukkiutuvat auton ovet, kun käynnistysvirta kytketään päälle ja keskuslukko avautuu, kun virta kytketään pois päältä. Tämä toiminto lisää turvallisuutta esim. mahdollista autokaapparia vastaan. Varmistaa, että lapset pysyvät takapenkillä ajon aikana. Lisää turvallisuutta muutenkin kuin varkaita vastaan.
 

Pysäköintivalojen/suuntavilkkujen vilkutus

Kun järjestelmä kytketään päälle, välähtävät valot yhden kerran. Pois päältä kytkeminen väläyttää valoja kahdesti ja mikäli hälytyksiä on tapahtunut, välähtävät valot kolmesti.
Hälytyksen aiheuttajan voi selvittää diagnostiikkamerkkivaloa seuraamalla.
 

Kehittyvä hälytys ovikytkimistä

Estää auton käyttäjiä joutumasta noloon tilanteeseen, mikäli epähuomiossa avaavat oven avaimella käyttämättä kauko-ohjainta ja kytkemättä turvajärjestelmää pois päältä. Oven avaamisen jälkeen kuuluu välittömästi sarja äänimerkkejä ennen varsinaisen täyshälytyksen laukaisemista. Tällöin jää sopivasti aikaa kytkeä hälytys pois ja turvajärjestelmä pois päältä. Huom. Ensimmäinen painallus yleensä keskeyttää jo alkaneen hälytyksen ja vasta toinen painallus kytkee turvajärjestelmän pois päältä. Joillakin hälyttimillä kuitenkin riittävän nopeasti toteutettu ensimmäinen painallus kytkee myös hälyttimen pois päältä.


Varoitustoiminnot

Esivaroitustoiminnot Warn Away®

Järjestelmä antaa sarjan ääni- ja valomerkkejä ajoneuvoon kohdistuvista heikoista iskuista (renkaiden potkiminen) tai mikroaaltotutkan (508D) ulomman kentän häirinnästä. *Joissakin järjestelmissä lisävarusteena. Huom. Lisävarusteena saatavia puhemoduuleja voidaan myös käyttää varoittamaan ja karkottamaan varkaat.


Sisävalon ohjaustoiminto
 

Sisävalon ohjaus

Sytyttää sisävalon heti, kun järjestelmä kytketään pois päältä. Helpottaa autoon menoa. Vilkuttaa sisävaloa muiden hälytysmerkkien lomassa huomion lisäämiseksi. Voit myös pimeässä varmistaa, ettei autossa ole mörköjä, ennen kuin menet itse autoon sisälle.

Directed Electronics, Inc. vakuuttaa, että laite täyttää sitä koskevat oleelliset vaatimukset ja muut direktiivin 1999/5/EY (EU) ehdot.
 

Katso tuotteen pdf esite-> Katso pdf esite


Tuotevaihtoehdot:
Kesk.lukituks. vilkkuvälähdykset:
Vaihtokärkireleen tarve:
Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

XpressKit DBALL2 toisen sukupolven dataväylän lisäboksi
49.00€
Saatavilla
Osta heti
XKLoader2 ohjelmointikaapeli CAN
39.00€
Saatavilla
Osta heti
Pin-kytkin DEI 8607
3.50€
Saatavilla
Osta heti
Ovikytkin
2.00€
Saatavilla
Osta heti
Viper-sähköluminenssilogomerkki DEI 620V
24.90€
Saatavilla
Osta heti
Liiketunnistin (2-kenttäinen mikroaaltotutka) Ampire MS508
49.90€
Saatavilla
Osta heti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös