Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 42 / 48 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lisävarusteet

10.00€

6 Amp Diodi, 10 kpl

Tuotetta on saatavilla huhtikuussa 2024. Kahden kappaleen käsiteltyinä pareina 6A diodeja on toki heti saatavilla.

6 Amp Diodi 1 kV jännitteenkestolla (P600M DC). Myydään 10 kappaleen eränä. Suuren jännitteenkeston ansiosta voidaan käyttää muuhunkin kuin autokäyttöön. Autossa ei akkuvirtalähteen vuoksi ole tarvetta suurelle jännitteenkestolle, mutta diodin suuresta jännitteenkestosta ei luonnollisesti ole mitään haittaakaan.

Directedin tuotteisiin ei sisälly vakiovarusteena 6 Amp Diodeja, joilla toteutetaan vilkkujen kytkentä. Diodeja tarvitaan 2 kpl. Autohälyttimen oston yhteydessä on pudotusvalikko, jossa kysytään diodien ostotarve. 10 EUR maksavan käsitellyn diodiparin voi myös ostaa erikseen (löytyy Lisävarusteet välilehdeltä).

Vilkkujen kytkentä on selitetty perusteellisesti tuotteiden suomenkielisissä asennusohjeissa ja tämän sivun kuvissa on esitetty vilkkujen kytkennän kytkentäkaavio.

Tuote täyttää kirjepostikriteerit, joten toimituskulut ovat tämän tuotteen tilaajalle 3€ riippumatta tilattavien kappaleiden määrästä. Toimituskulujen korjattu hinta korjataan tilaajalle lähetettävään ennakkolaskuun. 


Ei saatavilla

Tuote on saatavilla 08.04.2024.


Kpl:  
Tuotearvioinnit

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös