Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 3 / 48 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Lisävarusteet

24.90€

Ajastinrele DEI 528T

DEI 528T ajastinrele täyttää kirjepostikriteerit, eli toimituskulut ovat vain tämän tuotteen tilaajalle 5 € (toimituskulujen pienempi hinta näkyy tilaajalle lähetettävässä ennakkolaskussa).

Tällä on ajastimella voit tehdä kaikenlaisia hyödyllisiä sovelluksia, kuten:

-sähköikkunoiden sulkeminen (ellei hälyttimesi osaa sitä tehdä)
-sisävalon viiveen toteuttaminen
-saattovalojen ohjaus (ohjaa valoreleitä)
-sisävalon viiveongelman korjaus (joissakin harvoissa hälyttimissä)
-muut sovellukset

SÄHKÖIKKUNOIDEN SULKEMINEN
Joissakin hälyttimissä on mahdollisuus ohjata suoraan lisäkanavalla sähköikkunat kiinni aina, kun hälyttimen kytkee päälle. Lisäkanavaan kytketty rele ohjaa ikkunoita n. 15-20 sekuntia. Tätä ominaisuutta ei kuitenkaan ole kaikissa hälyttimissä. Auton sähköikkunoiden ominaisuuksista johtuen niitä voidaan usein ohjata vain silloin, kun virta-avain on lukossa ja käynnistysvirta päällä. Siksi tarvitaan usein ajastin, joka kytkee virrat sähköikkunoille, kunnes ne ovat kokonaan kiinni. Ajastin voidaan kytkeä esimerkiksi keskuslukituksen lukitusohjaukseen tai hälyttimen "maadoitettu, kun hälytin on päällä" -liitäntään (Ground when armed). Ajastinrelettä voidaan ohjata joko negatiivisella tai positiivisella pulssilla. Tässä kytkennässä voit luonnollisesti lisätä myös hälyttimen vapaan lisäkanavan antamaan ajastimelle pulssin.

SISÄVALON VIIVEEN TOTEUTTAMINEN
Tämä on useimmissa autoissa vakio-ominaisuus ja tulee yleensä viimeistään DEI:n hälyttimen mukana. Jos tätä ominaisuutta ei kuitenkaan ole, eikä autossa ole DEI:n hälytintäkään, niin tämän voi kytkeä esimerkiksi ovikytkimestä aktivoituvaksi. Kun ovi suljetaan ja käynnistysvirta ei ole päällä, kytkee tämä ajastin sisävalon vielä ennalta säädetyksi ajaksi päälle, joten se sammuu vasta viiveen jälkeen. Vaatii diodin ovikytkimen johtoon ja erilaisen maadoituskytkennän.

SAATTOVALOT
Voit kytkeä tämän samalla tavoin kuin sähköikkunoiden ohjauskytkennässä, jolloin esim. lyhyet ajovalot palavat ajastimeen säädetyn ajan. Samalla ajastimella voi ohjata luonnollisesti myös sähköikkunat kiinni. Lisäreleitä tarvitaan suurten kuormien johdosta. Tässä kytkennässä voit luonnollisesti lisätä myös hälyttimen vapaan lisäkanavan antamaan ajastimelle pulssin.

SISÄVALON VIIVEONGELMA JOIDENKIN HÄLYTINTEN KYTKENNÄSSÄ
Tämä ongelma ei koske DEI:n hälyttimiä. Jotkut autohälyttimet eivät huomioi autossa olevaa alkuperäistä ovikytkimet maadoittavaa sisävalon viivettä, jolloin mitään silmukkaa ei voida alkuperäisille ovikytkimille kytkeä. Oviin joutuisi joko lisäämään erilliset kytkimet tai alkuperäisen sisävalon viiveen joutuisi purkamaan autosta pois. Tällä pulssiajastimella katkaisee ovikytkimeltä hälyttimelle menevän johdon helposti siksi aikaa, kunnes sisävalon viive on kulunut ja sisävalo sammunut. Sen jälkeen tämä rele kytkee hälyttimen ovikytkinsilmukan ovikytkimen johdolle aiheuttamatta hälytystä, koska ovikytkin ei ole enää maadoittuneena.

MUUT SOVELLUKSET
Tällä ajastimella voit toteuttaa esimerkiksi hälyttimen lisäkanavilla erilaisia ajastettuja toimintoja.

TEKNISET TIEDOT:
-säädettävä ajastus 0-90 sekuntia
-1 x vaihtokärkirele 12V, 30A
-negatiivinen tai positiivinen liipaisu (triggaus)
-johdot: punainen: +12V, musta: maa, keltainen: 30, ruskea: 87, oranssi: 87a
-mitat 26 x 42 x 84 mm


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös