Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 2 / 8 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Keskuslukitus

8.50€

2-johtoinen keskuslukitus- ovimoottori

2-johtoinen ovimoottori

2-johtoinen ovimoottori on eniten myyty tuote. Ostaessasi autohälyttimen, lisää näitä yksi per ovi, niin saat autoosi samalla kauko-ohjattavan keskuslukituksen.

Tällaisen 2-johtoisen moottorin tarvitset myös silloin, jos autossa on keskuslukitus, mutta kuljettajan ovessa on moottorin sijaan pelkkä kytkin. Selvitä asia kokeilemalla, seuraako kuljettajan oven lukitus apukuljettajan ovea tai onko autossa erillinen sähköinen painike, joka lukitsee kaikki ovet. Hälyttimellä voidaan ohjata kaksijohtoista moottoria helposti. Silloin DEI:n hälytin kytketään ohjaamaan moottoria asennusohjeen tyyppi D:n mukaisesti. Moottori ohjaa kuljettajan ovea ja kuljettajan ovi muita ovia. Auton omaan keskuslukitukseen ei siis tarvitse millään tavalla puuttua sähköisesti. Voit myös kytkeä näitä vaikka 4-5 kappaletta rinnan ja ohjata kaikkia hälyttimen keskusyksikön releillä. Sulakkeen koko on 7,5A per ovimoottori.

Näillä voi korvata myös auton alkuperäisen keskuslukituksen moottorin, tai rakentaa kokonaan uuden keskuslukituksen autoon, jossa ei ole lainkaan keskuslukitusta. Useimpiin autoihin tällaisen ovimoottorin lisääminen on erittäin helppoa. Se vie vain 10-15 minuuttia. Itse johdon vetäminen moottorille vie enemmän aikaa.

Jos olet rakentamassa autoosi keskuslukitusta, mutta et ole aivan varma miten se pitäisi toteuttaa, niin saat tarkat ohjeet meiltä.

Moottori toimii jännitteen napaisuutta vaihtamalla. Mikäli autohälyttimessäsi on vain pelkät keskuslukituksen ohjauslähdöt, tarvitset joko DEI 451M -moduulin tai kaksi 5-napaista vaihtorelettä toteuttamaan jännitteen napaisuuden vaihdon. Halytin.com:in myymissä hälyttimissä on kuitenkin keskuslukitusreleet yleensä vakiona, joten lisäreleitä ei muutamia poikkeuksia lukuunottamatta tarvita.

Tuotepakkaus sisältää ovimoottorin lisäksi tarvittavat asennustarvikkeet: tanko, kiinnikkeet, ovimoottorin kiinnitys sokkelipalan ja ruuvit.

 

 


Saatavilla

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Keskuslukituksen kauko-ohjauslaite Viper 211HV
89.00€
Saatavilla
Osta heti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös